2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه یکی میگفت اول با شربت پایین بیارمن شربت نداشتم و شیاف استا گذاشتم

نه با شربت نمیاد پایین عزیزم من هزار بار دادم نمیاد بعد باید بزاری زمان بگذره تا شاید بزاری خیلی سخت میشه اول سیاف بزار

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
چرا نمیبری دکتر ، با آب گرم دست و پاشو نمدار کن ، چون لرز داره زیاد این کار و نکن

دکتر هم زودی ۴ تا دارو مینویسه و تمام

میترسم بدن بچم به دارو عادت کنه و بعدها به داروها مقاومت نشون بده

😉

دکتر هم زودی ۴ تا دارو مینویسه و تماممیترسم بدن بچم به دارو عادت کنه و بعدها به داروها مقاومت نشون ب ...

خب شاید خدای نکرده گلو یا یه جای بدنش عفونت داره ، فایده نداره که هی پاشویه کنی و سیب زمینی حلقه کنی ، بالاخره باید آنتی بیوتیک مصرف کنه تا تبش قطع بشه 

خب شاید خدای نکرده گلو یا یه جای بدنش عفونت داره ، فایده نداره که هی پاشویه کنی و سیب زمینی حلقه کنی ...

ویروسه

لرز داره همراه تب

الان بالا اورده گلاب روتون.

چیکار کنم

😉

ویروسهلرز داره همراه تبالان بالا اورده گلاب روتون.چیکار کنم

از کجا میدونی ویروسه ، بچه ی منم چند روز سرفه داشت گفتم حساسیته خودش خوب میشه ، الان یه ماهه سرفش خوب نشده کاش زودتر دکتر میبردمش .خواهر گلم ،تو ،تب سنجم نداری  ، چه دل و جرئتی داری ، اگه مشکل مالی نداری ببرش دکتر ، استفراغش مداوم نشه ، آب بدنش کم نشه . اگه خواستی غذا بهش بدی کم کم شروع کن یهو یه حجم زیاد بهش ندی