mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4521 عنوان دوستام چرا اینجورین🥲 85 بازدید | 12 پست البته دوست نه همکلاسی!واقعا نه من بهشون پیام دادم نه فالوشون کردم!هیچیاومدن منو بلاک کردنمشکلشون چیه؟اخه من که نه بهشون زنگ میزنم نه حرفی میزنم باهاشون…که بگم باهام حال نمیکنن خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 1403/06/22 | 13:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saba1383 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 21169 مهم نیستبه کتفت اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
فندلی عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 129 حالا باز مال تو خوبن دوستم اون روز دو هفته بود منو از همه جا بلام کرده بود بعد زنگ زده بیا بریم بیرون😂
spongeee_bobbb عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 759 دوستای منم همینجورین.توهم خودتو براشون بگیر کاری کن فکر کنن مغروری هر چی بیشتر بهشون بی محلی کنی بیشتر میخوانت
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4521 حالا باز مال تو خوبن دوستم اون روز دو هفته بود منو از همه جا بلام کرده بود بعد زنگ زده بیا بریم بیرو ... 😐 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4521 مهم نیستبه کتفت اخه چه دلیلی داره؟ خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4521 ببخشید بس که بیشعورنگوشیم اصلاح کرده بیشعوریمعذرت عزیزم اشکال ندارهوالا تا من گوشی خزیدم همشون باهام بد شدن ماشین خریدم همشون باهام بد شدن😐🥲🚶🏻♀️ خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
ماری1995 عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 104 بس که بیشعوری ولشون کن لیاقتت رو ندارن ببخشید عزیزم بیشعورن رو گوشیم خودش اصلاح کرده بیشعوریمعذرت
ماری1995 عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 104 اشکال ندارهوالا تا من گوشی خزیدم همشون باهام بد شدن ماشین خریدم همشون باهام بد شدن😐🥲🚶🏻♀️ پس از حسادتشونهچشم ندارن ببینن