2777
2789

ما بایکی از دوستان همسرم در ارتباطیم چند بار خونه همدیگه رفتیم 

من حجابم و تیپم معمولی هست یعنی موهام بیرون هست کمی ولی روسری و شال دارم و همینطور جلوی اون اقا شومیز با دامن شلواری  یا مانتوی بلند و جوراب شلواری اینها میپوشم وخانم ایشون کلا راحت هستن و با موی باز لباس راحت و جذب و اینها که من مشکلی نداشتم چون بخودشون مربوطه

حالا دیشب ما داشتیم باهم جایی میرفتیم که اون خانوم باهمسر من دست دادمن خیلی از دست همسرم ناراحت شدم.چون برای اون خانم این قضیه مشکلی نداشت و براشون عادی هست ولی همسر منکه میدونست من رو این چیزها حساسم میتونست معذرت خواهی کنه و دست نده

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

ولی همسرم میگه من تو عمل انجام شده قرار گرفتم گفتم پس یادت باشه اگه منم یکروز تو این شرایط قرار گرفتم هرگز حق اعتراض نداری و مطمئن باش این کارتو تلافی میکنم تا یاد بگیری نه گفتن رو.

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شوهرت مشکلی نداره.مگه چیه یه دست دادن.همو نبوسیدن که.شما اگه شوهر اون اومد دست بده بهت رد کن.ولی ...

اتفاقا من منظورم اینه ادما خیلی راحت میتونن رد کنن و یعنی چی شوهرم به من ربط نداره .پس به کی ربط داره

اکثرا دخترای ارومیه و تبریز راحت هستن چیز خاصی نیس ناراحت نباش

من از شوهرم خیلی ناراحتم اصلا به اون خانم کاری ندارم 

اتفاقا من منظورم اینه ادما خیلی راحت میتونن رد کنن و یعنی چی شوهرم به من ربط نداره .پس به کی ربط دار ...

وا مگه اسیری گیر آوردید.خودت خوشت میاد شوهرت بگه چرا با این حرف زدی چرا با اون خندیدی؟

وا مگه اسیری گیر آوردید.خودت خوشت میاد شوهرت بگه چرا با این حرف زدی چرا با اون خندیدی؟

چون خودش دقیقا این هارو میگه روسریتو بکش جلو نخند حرف نزن