2777
2789
عنوان

دیت رفتم بعد از یکسال چت و تماس تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 91 پست
یعنی چی مردم از وقتی وارد رابطه میشن این سوالو میپرسن از هم طرف میتونست مودبانه بگه من قصد ازدواج ند ...

دقیقا از دیشب تا حالا خالم از خودم بهم میخوره حرف منم همینه مننون ک متوجه شدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قصدش جدی نیست وقتتو تلف نکن ۹ ماه گذشته

ن دیگه 

۹ماه از اشناییمون گذشته

قبلش چند بار همو دیدیم 

ولی دیت ک حس کردیم ب هم علاقه داریم بار اولمون بود ک باعث شد این سوال بپرسم ک‌حداقل تکلیفم معلوم شه

ببین من خودم به عنوان کسی که دوست پسرم تبدیل به شوهر کزدم 

و اطرافم خیلیا همینطور بودن خسلیام دوستیاشون بعد دو سال یا بیشتر بهم خورده 

بهت میگم که این ادم ،ادم ازدواج نبوده 

تو میگی فبلا دیده بودتت و باهمم قرار داشتین پس حق داشتی راجب اینده رابطه بعد یک سال سوال کنی اولین قرارت نیست که یه سال گذشته 

اونم میتونست محترمانه بگه نه من قصدم ازدواج نیست و تمام ،مثل یه پسری که بعد سه ماه به دوستم گفته بود نه من قصدم دوستی فقط اتفاقا ادم تحصیل کرده ایم بود میدونست چی میخواد کسی بازی نمیداد 

نه که شمارو خوزد کنه 

این اقا در صورت ادامه رابطه هم کنار شما نمیموند 

اینو از من بشنو بقیه رو بیخیال 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب دورت بگردم هر دختری میره توی رالطه برای ازدواج میره همه جای دنیا قانون رالطه همینه مگه ی سری خاص

اینو نباید سریع بیان کرد عزیزم

چیزی که من تو اطرافیان دیدم این بوده که روابطی موفق شده که دختر خیلی خودشو مشتاق نشون نداده

شما اگه وقت نداری و هدفت ازدواجه باید آشنایی مجازی رو کمتر میکردی یکی دو ماه بعد آشناسی حضوری این سوال رو میپرسیدی

که هم تکلیفت رو بدونی هم طرف فاز نگیره

maybe

دقیقا از دیشب تا حالا خالم از خودم بهم میخوره حرف منم همینه مننون ک متوجه شدی

فقط فاز اونایی ک میگن زود پرسیدی رو نمیفهمم بعده ۹ ماه انگار عمر ادم الکیه

شاید طرف دنبال رفع نیاز جنسیشه 

شاید طرف دنبال ارضا نیاز های روحیشه 

شاید طرف صرفا فقط داره جایگزینت میکنه 

مشکل ۹۰ درصد جوونای الان ک دچار بهران های عشقی میشن همینه 

میبینی دختره هدف داره ی درصدم قصدش ازدواج نیست دوسداره پیشرفت کنه و صرفا واسه رفع تنهایی و داشتن دوست و همدم وارد رابطع میشه طرف فاز عاشقی برمیداره حالا بیا درستش کن 

میبینی پسره اصن شرایط نداره وارد رابطه میشه عاشقانه برخورد میکنه طرفو وابسته میکنه و بعدش یادش میاد قصد ازدواج نداشته 

اگ همه در اوایل رابطه نیاز های خودشونو واسه ادامه صادقانه بیان کنن بخدا دیگ کسی شکست نمیخوره 

برای همه هم متناسب با نیاز هاشون ادم پیدا میشه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اینو نباید سریع بیان کرد عزیزمچیزی که من تو اطرافیان دیدم این بوده که روابطی موفق شده که دختر خیلی خ ...

دورت بگردم از ۹ ماه پیش تا حالا همو میشناسیم 

چندین بار هم با هم بیرون رفتیم 

منتها اولین بار ک مث دوتا عاشق بیرون رفتیم چند روز پیش بود 

فقط فاز اونایی ک میگن زود پرسیدی رو نمیفهمم بعده ۹ ماه انگار عمر ادم الکیهشاید طرف دنبال رفع نیاز جن ...

ب نظرم این اقا کلا هدفش ازدواج نبود ربطی ب دیر یا زودم نداشت ، اگر‌میخاست منو ب دیر یا زود پیشنهاد توجه نمیکرد بلکه کلی ذوق میکرد

ولی دوستمون میگه کلا نباید میپرسیدی

نه همه روانشناس ها میگن بعد ۶ ماه از رابطه باید پرسیده بشه!

ولی رابطه شما یکم عجیب بوده

چون بعد ۹ ماه تازه دیت کردین 

به نظرم همون شب اول نمیپرسیدی یه ۵ ۶ باری میدیدیش بعد میگفتی

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

من چون اقام

حق رو ب اقایون میدم 

دلیلشم اینه که 90% دخترایی که بهشون سلام میدیم سریع میگن ازدواج

بخدا که ازدواج تصمیم مهمیه و برای ی پسر سخت تر و پر هزینه تر 

برای همین تا مطمعن نشه از طرفش سخته بخواد ب ازدواج فکر کنه مگه اینکه خیلی هول باشه یا مشکل دار باشه

چیزای خیلی زیادی هست که اقایون بهش توجه میکنن

مثلا اخلاق خانم خانه داری دستپخت ظاهر خانواده و کلییییییییی چیزای دیگه که هیچ کدوم اینا تو ۹ ماه چت و یه دیت مشخص نمیشه 

2810