2777
2789

۹ماه  قبل با ی اقایی اشنا شدم 

از طریق تلگرام خیلی مودب و با شخصیت 

من هم کارمند هستم و از لحاظ خانوادگی متوسط روب بالا هستیم و میشه گف خانواده خوبی هستیم…

حالا چند روز پیش دیت رفتیم و خیلی خوب گذشت و شب من با ایشون صحبت کردم ک هدفت از رالطه چیه حالا ک رابطه رو جدی شروع کردیم و ایشون کلی تند شدن و گفتن ک تو همش دنبال شوهری و کلی حرف تند دیگ ک واقعا دلم شکست … دوستان ایا حرف من بد بوده؟

تا زوده تموم کن ب دردت نمیخوره 

به یاد حضرت مادر، بانوی بی نشان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها👈 https://musicfile.ir/madahi/2956/                                                                                          به یاد حضرت پدر، شاهِ نجف حضرت علی بن ابی طالب 👈https://kashoob.com/audio/mnkDa/.                                                                                                            🇵🇸 free Palestine 🇵🇸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یه کم زود بیان کردی نباید الان میگفتی

بعدم کلا بعد دیدار زیاد جواب تلفن و پیام نمیدادی که براش علامت سوال بشه

قشنگ‌نشون دادی ذوقتو که اشتباهه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نه حرفتون اتفاقا خیلی منطقی بوده
اون اقا به فکر ازدواج نبوده و میخواسته یه رابطه دوستی باشه و خب وقتی حرف ازدواج میاد، حرف مسئولیت هم هست..مشخصه که اون اقا خودشو برای مسئولیت آماده نکرده بوده
حواستون باشه یهو نبینید وابسته اش شدید و اون میگه ازدواج نکنیم شما اوکی بدید وووو

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

کات فور اور

فقط بهش بفهمون من ازون دخترا نیشتم که الکی بخوام ارتباط داشته باشم ارتباط باید هدفمند و به قصد و نیت درست باشه شما برو مثل خودتو پیدا کن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

اصلا حرفتون بد نبوده، چون دنبال دوستی های بی هدف نبودی پرسیدی، بهش بگو دنبال شوهر نیستم اما دختر بی ارزشی هم نیستم که وقتمو پات بذارم و در نهایت بعد اینکه وابستگی و‌ محبت به وجود اومد راحت از هم جدا شیم، و وقت با ارزشمو تلف کنم پس اگه قصدت به بازی گرفتن رابطه و صرفا برای خوشگذرونی دو سه روزست من نمیتونم همراهتون باشم 

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
اصلا حرفتون بد نبوده، چون دنبال دوستی های بی هدف نبودی پرسیدی، بهش بگو دنبال شوهر نیستم اما دختر بی ...

دقیقا هدف و‌حرف منم همین بود 

ولی ایشون خیلی بهش برخورد گف شما همش دنبال شوهری دوروز دیگ میگی بریم جهاز بخریم … من تا قبل ازینکه ازدواج‌کنی باهاتم 

2810