2777
2789
عنوان

لکه بینی چند ماه بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 47 پست

شما سردرد داشتی؟ 

واقعا خدا خیرت بده ممنونم جواب دادی 

ایشالله همیشه سالم سلامت باشی

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
شما سردرد داشتی؟ واقعا خدا خیرت بده ممنونم جواب دادی ایشالله همیشه سالم سلامت باشی

به خدا من هنوزم اگه فکم اذیت باشه سر درد دارم. حتما ام قرص میخورم. من یه روز و شبایی رو گذروندم با این درد و صدای گوش که شما الان بهت قول میدم دردت هیچی نیس. اره بهتر میشی و خوب میشه صدای گوشت. شاید مث من نوعش فرق کنه. مثلا با شل و سفت کردن فک صدا کم و زیاد میشه. 

بری دکتر بهت دارو میده برا صدای گوش. به نظر من بری بد نبستش.

بعدم الان اینقد علم پیشرف کرده موسسه هایی مخصوص همین هست مثل نیوشا. تو گوگل بزنی میاذ. حتی اومدن انواع صداهای گوشو گذاشتن بری گوش بدی پیدا میکنی صدا گوشتو. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا من هنوزم اگه فکم اذیت باشه سر درد دارم. حتما ام قرص میخورم. من یه روز و شبایی رو گذروندم با ا ...

عزمزمه ممنونم از دلداری هات بخدا داشتم میمیردمده روز اینا رعایت کردم درد شدید افتاد یه کوچولو مونده اونم میگذره 

دیگه غذای جامد میخورم اونم رفع شه خوب میشه 

ولی بقول تو همیشه همش باهامون 

باید رعایت کنیم 

من تو یه گروه هستم وضع خیلیا وخیمه و قابل تحمل نیس 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم حالت چطور؟؟قلبت بهترشد دیگ پی وی سی نداری؟

سلام دوستم خوبی. 

مگه میشه نباشه معلومه که هست. مخصوصا الان که شرایط زندگی خیلی فرق میکنه با وجود بچه. 

تو چطوری خوبی؟

سلام دوستم خوبی. مگه میشه نباشه معلومه که هست. مخصوصا الان که شرایط زندگی خیلی فرق میکنه با وجود بچه ...

منم یدونه سقط کردم بارداریم پوچ بود الان تو اقدامم همش تگران بارداری هستم تو بعد زایمان دیگ اکو نکردی؟؟؟؟؟

منم یدونه سقط کردم بارداریم پوچ بود الان تو اقدامم همش تگران بارداری هستم تو بعد زایمان دیگ اکو نکرد ...

من تو بارداری به خاطر زایمان رفتم اکو و نوار. تپش اینام زیاد داشتم. طبیعی بود دیگه. 

نگران نباش تو بارداری قلب خیلی اذیته اینم واسه همه هست. 

اقدام کن چیزی نیست. 

ترخدا دعا کن واسم منم ب سلامتی باردار بشم و زایمان کنم

اینقد نگران نباش. البته درکت میکنم ها. ولی نگران باشی بارداری برات سخت میشه. 

اکو قلبتو چی نشون داده مگه مشکلی داری؟ 

طرف با هزار تا مشکل قلب باردار میشه هیچی ام نمیشه. 

یدونه بچم که داری. 

پس نگران نباش. 

عجله ام نکن به وقتش میشه. 

نه خداروشکر اکو ونوارم سالم بود از همین پی وی سی لعنتی مطترسم

تو حتی پی وی سی نداشته باشی ام تو بارداری میاد خودش. چه برسه ما که مستعدیم. جالبه من تا پنج ماه اول خوب بودم یهو اومد چون شکمم بزرگ شد. ماه نهم باز بهتر شدم. ولی از جام بلند میشدم خیلی بود. خلاصه نترس هیچ کس تو این دنیا از من بدتر نیست😬

نه اصلا. من فقط سر درد داشتم که استامینوفن پونصد میخوردم. تو بارداری هر چی بگی میگن طبیعیه😬

خب خداروشکر گفتم اخه من رفته بودم دکتر داخلی گفتم پی وی سی و گف نباید باشه اصلا مگر اینکه یدونه بعدشم گف خب میخای دیگ بچه نیار خیلی ناراحت شدم

خب خداروشکر گفتم اخه من رفته بودم دکتر داخلی گفتم پی وی سی و گف نباید باشه اصلا مگر اینکه یدونه بعدش ...

ببخشیدا چرت گفته. من بیچاره بودم با این پی وی سی. مخصوصا اوایل که هنوز نمیدونستم باردارم. 

دکتر من گفت ربطی نداره بخواس از بارداری بترسی چون حتی تو بارداری بیشترم میشه. ولی دارو هم نداد

2810