2777
2789
عنوان

لکه بینی چند ماه بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 47 پست
جای خوابش منظورمه

جای خوابشو من از شیش ماه میخواستم شوهر نمیذاشت ولی از همون موقع با فاصله گذاشتم تقریبا پارسال کامل جدا کردم دو ماه باز شوهرم گفت گناه داره میرفت پیشش می‌خوابید از وقتی می‌بریم مهد فهمیده اشتباه کرده باز جدا کردیم

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم 

شما مشکل tmj داشتی خوب شد؟

وزوز گوشتون چطور 

اگر میشه راهنمایی کنید دارم دق میکنم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم شما مشکل tmj داشتی خوب شد؟وزوز گوشتون چطور اگر میشه راهنمایی کنید دارم د ...

سلام 

بله داشتم و دارم. 

وزوز گوش نوعش فرق کرد فقط که کاملا مربوط به فکه. 

شما چطوری هستی.؟ 

سلام بله داشتم و دارم. وزوز گوش نوعش فرق کرد فقط که کاملا مربوط به فکه. شما چطوری هستی.؟

تروخدا چیکار کردی ب منم بگو 💔😖

من وزوز گوش سمت چپ دارم 

و سردرد و سنگینی سر 

هوا بخوره مستقیم به گوشم درد میکنه شبش 

یه چند مدت رعایت کرده بودم خوب شده بودم 

سردرد نداشتم 

تخمه خوردم به این روز افتادم باز 

گوشیم ایرپاد گذاشتم وزوز شدید شد وگرنه کم بود

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
تروخدا چیکار کردی ب منم بگو 💔😖من وزوز گوش سمت چپ دارم و سردرد و سنگینی سر هوا بخوره مستقیم به گوشم ...

خوب خودت داری میگی رعایت کردی خوب شدی به خدا هیچ کاری نمیشه کرد فقط مراعات و تحمل. چون به نظر من هست باهامون. 

منم همینم باور کن.من تو گوش سمت چپم یه صدا عین نویز هست. سبکی سر دارم

خوب خودت داری میگی رعایت کردی خوب شدی به خدا هیچ کاری نمیشه کرد فقط مراعات و تحمل. چون به نظر من هست ...

دو روزه رعایت میکنم اصلا فرق نکرده 😭

اگه نامزدم نبود خودمو میکشم 

یکم ماکارونی خوردم بدتر شد

دو روزه رعایت میکنم اصلا فرق نکرده 😭اگه نامزدم نبود خودمو میکشم یکم ماکارونی خوردم بدتر شد

این حرفا چیه. دکتر رفتی؟ اگه اینقد اذیتی برو دکتر خوب بهت آرامبخش میده خیلی تاثیر داره برات. با دو روز چیزی تغییر نمیکنه. اینهمه استرس سمه

این حرفا چیه. دکتر رفتی؟ اگه اینقد اذیتی برو دکتر خوب بهت آرامبخش میده خیلی تاثیر داره برات. با دو ر ...

اصلا شرایطش ندارم یه گارد ۲۰ میلیون چطور برم 

شما گارد میزاری!!

فک میکنم نمیتونن ازدواج کنم دیگ 

اصلا شرایطش ندارم یه گارد ۲۰ میلیون چطور برم شما گارد میزاری!!فک میکنم نمیتونن ازدواج کنم دیگ

نه منم نمیزارم دنبالشم نرفتم. چون فایده نداره. ببین قرار نیس اینجوری بمونی که. چه ربطی به ازدواج داره چرا زندگیتو میخوای خراب کنی. 

هیچی نیس فقط یه مدت داره اذیتت میکنه و دوباره بهتر میشی. ولی میره میاد چون هر چیزی روش اثر میزاره. 

بعدم دیگه بیخیالش میشی. غقط صبر کن. 

چند سالته؟ 

نه منم نمیزارم دنبالشم نرفتم. چون فایده نداره. ببین قرار نیس اینجوری بمونی که. چه ربطی به ازدواج دار ...

22

الان شدید شده میمیرم 

گوش درد و سردرد میکشه آخر منو ...

کاش خوب شم دم دانشگاه واقعا ناراحتم به حال خودم 

شما تا چند وقت رعایت می‌کردید 

22الان شدید شده میمیرم گوش درد و سردرد میکشه آخر منو ...کاش خوب شم دم دانشگاه واقعا ناراحتم به حال خ ...

درد داشتی نوافن بخور یا ژلوفن. یا استامینوفن 500. 

نترس هیچ کس نمیمیره با این درد😁 هیچ کسم از من بدتر نبوده و نیست. مال من گفتی میگرفت ضربان قلبمم میریخت بهم. حس مرگ بود واقعا. مال من سمت جپم بیشتر دذگیر بود.

اون زمان که اولش بود و اوجش گاهی از حرصم میخوردم همه چی. بعد داغون میشدم مسکن میخوردم 🤣

هنوزم هستم عزیزم. هنوزم رعایت دارم

درد داشتی نوافن بخور یا ژلوفن. یا استامینوفن 500. نترس هیچ کس نمیمیره با این درد😁 هیچ کسم از من بدت ...

عزیزجان چطور رعایت کردین درد افتاد؟ برا من خوب شده بود خیلی خفیف شده بود دردش تخمه و سوهان خوردم اینجور شد 

الان چند روزه سوپ و عدس و شیر میخورم خسته شدم خوب نمیشه اخه

خداروشکر شما خوب هستین الان امیدوار شدم چون یسریا میگن درمان نمیشیم بدتر میشیم غمگین شدم

منم سمت چپ و تپش میگرفتم 

منو هیچی اذیت نمیکنه فقط سردرد اذیتم میکنه فقط همین شمام گوشت سوت میکشه؟؟

خداروشکر شما خوب هستین الان امیدوار شدم چون یسریا میگن درمان نمیشیم بدتر میشیم غمگین شدممنم سمت چپ و ...

ببین منم خوب نشدم بهتر شدم ولی اوووووجش همون جند سال پیش بود که تازه شرو شد. بله من چند ماه گوشام سوت مبکشید که تو خیابون شلوغ یا کناذ رودخونه با اون همه سر و صدا صدای سوت گوشاموو مبشنیدم. الان صدای سسسسس میده.. اگه یهو از خواب بپرم یا با صدای چرخ گوشت یا نمیدونم هر جیز عجیبی صدای گوششم دوبرابر مبشه چون عصبه که عصب خیلی بده و به همون فک ربط داره. 

قرار نیس بدتر بشیم. قرارم نیست کامل خوب بشیم جون این باهامون هست. فقط عادت میکنی. همین. 

اما بدون از این شرایط در میای. 

من خودم هنوزم درگیرم فقط بچه ی شش ماهه اینقد داستان داره کلا خودمو یادم رفته 😕

دیشب اصلا درست نخوابیدم خوب مسلما همین روی فکم اثذ میزاره

ببین منم خوب نشدم بهتر شدم ولی اوووووجش همون جند سال پیش بود که تازه شرو شد. بله من چند ماه گوشام سو ...

خدا نگهش داره واست عزیزم 

سوت گوش کم میشه پس 

یکم امروز سردردم کم شدا دانشگاه حرف میزنم بدتر میشا غذا هم فقط آبگوشت و برنج خمیر اینا میخورم ببینم چی میشه 

دقیقا منم تحمل صدای بلند ندارم 

نمیدونم چیشد درگیر شدیم 

دوستام دهنشون اونقدر باز میکنن اتفاقی نمی‌افته واسشون اونوخ ما

2810