2777
2789
😁بعضی وقتا هم که خراب کاری کرده باشم چادر گل گلی سر میکنم عینک دودی میزنم میشینم روی اپن😂😂

فک نکنم شوهرت پیرشه هاااا 🤣🤣🤣من مظلوم تکیه ب دیوار با یه لبخند خجل قبل حرف زدن راجب خراب کاریمم میگم ببخشید  خودش تا اخرش میره 😁😁😁😁

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم شوهرت پیرشه هاااا 🤣🤣🤣من مظلوم تکیه ب دیوار با یه لبخند خجل قبل حرف زدن راجب خراب کاریمم م ...

😂😂😂

عزززیزم 

نه من ببخشید نمیگم 

میگم میخوای بچه رو دعوا کنی؟ 

کلا تو  خونه هر چی بگه میگم مثلا از وقتی اومدی دوبار دعوا شدم اگه بشه ۱۰ بار همه پولاتو تموم میکنم یا هر چی تو خونه هست رو میخورم😂😂😂😂

حالا دعواهاش چیه؟

مثلا میگه  برنج  کته اس؟  اخه کته دوست نداره 

منم میگم خب ۲ تا دعوا شدم  تا اینجا 😂

بعد میوه میارم میگه خیار نداشتیم 

میگم ۳ دعوا    من هر چی میارم باید بخوری و نگی یه چیز دیگه بیار 😁

پیج آشپزی من 
😂از همین الان با سیاسته

ماشالا براش اسفند دود کن حتما

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
😂😂😂عزززیزم نه من ببخشید نمیگم میگم میخوای بچه رو دعوا کنی؟ کلا تو خونه هر چی بگه میگم مثلا از وق ...

عزیزم 😅🤣🤣🤣🤣خوشم اومد افرین 

عزیزم 😅🤣🤣🤣🤣خوشم اومد افرین

😂😂😂

مررررسی 

اینجوری دیگه هیچ وقت  نمیتونه منو دعوا کنه یا غر بزنه😁

اگرم واقعی دعوا کنه منم واقعی قهر میکنم 😁 تا ابد الاباد😂

پیج آشپزی من 
خدا حفظش کنهآنقدر زود بزرگ میشه که خودتم باورت نمیشه.چند روز پیش برا دخترم خواستگار اومده با شوهرم م ...

دختر من نیست😆

ایشالا خوشبخت شه😍💚

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

[QUOTE=353323199]😂😂😂 مررررسی  اینجوری دیگه هیچ وقت  نمیتونه منو دعوا کنه یا غر بزنه😁 اگرم واقعی دعوا ...[/QUOTE عزیزم عشقت پایدار امیدوار همیشه باخوشحالی و عشق کنارهم باشید 🥰