2777
2789
عنوان

دیگه کشش ندارم بخدا

142 بازدید | 22 پست

ازوقتی بچم به دنیااومده مدام تو دکترم ازهمه طرف بهم استرس میدن میفرستنم پیش متخصص میرم میگن چیزی نیست ولی بخدا دارم کم میارم هنوزدوماهش نشده ولی من داغونه داغونم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

اولش که با احتمال عفونت وزردی بالا بستری شد بیچاره بچم سوراخ سوراخ شد تا بفهمن عفونت داره یانه که دیدن نداره،همه جوره دکتراومدبالاسرش دکتراورولوژی،قلب،سونوگرافی،عفونی ومتخصص طب نوزاد

ازاونجااومدیم بهداشت آزمایش غربالگری رو که روز۱۴ام یا۱۶ام بایدمیگرفتن روز۱۱ام گرفتن دوروزبعدصدازدن دوباره نمونه گرفتن دوروزبعد گفتن بچه اتون مشکوک به بیماری متابولیک ارثی هست باید ببرین پیش فلان دکتروفلان متخصص بردیم دکترتاآزمایش رو دیدگفت زودگرفتن هنوز آنزیمای بدنش فعال نشدن ولی براحتیاط یک ماهگیش تکرارکنین تکرارکردیم وبعد همین دوروزپیش جوابشوبردیم گفت سالمه،شنوایی سنجی بردم تست abrگرفتن گفتن گوش چپش جواب نمیده یک ماهگی دوباره بردیم گفتن پچ پچ روجواب نمیده گوش چپش ببرین تست تشخیصی بردم گفتن احتمالا شیر برگشته گوشش ۳۰درصد شنوایی نداره ببرینش متخصص گوش ۶هفته دیگه بیارین،دیروزبردم متخصص نگاکرده میگه تست abrش که مشکل نداره گفتن دوباره بیاری چندبارمیخوان بگیرن ولش کن خودم براشون مینویسم چی بگیرن اما باید نشسته شیربدی تاخوب بشه یک ماه دیگه بیارش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان حتی نمیتونم بشینم روزارو میشینم شیرمیدم اما شباواقعا نمیتونم اصلا کشش ندارم بخدا،انقدداغونم که دیروز دکترمیگه چراانقد داغونی داری پس میافتی دوسه روزه باز سرگیجه های شدید دارم انگار زیرپام میلرزه مدام چشام سیاهی میره

اوووووف دو ماهه تو چقدر سختی کشیدی و اذیت شدی

هنوزدوماه تموم نشده واقعا کشش ندارم دیگه رشدبچم تا۴۰روزکندبود وتوهفته فقط ۱۰۰یا۱۵۰گرم وزن میگرفت خیلی ضعیف بود الان تواین ده ردز شکرخدا۷۰۰،۸۰۰گرم وزن گرفته بهتره 

[QUOTE=353308795]هنوزدوماه تموم نشده واقعا کشش ندارم دیگه رشدبچم تا۴۰روزکندبود وتوهفته فقط ۱۰۰یا۱۵۰گرم وزن میگرفت خیل ...[/QUOTE

خدا رو شکر 

سعی کن آرامش داشته باشی 

برای بچه و شیردهی و ورن گیری هم خوبه 

[QUOTE=353308795]هنوزدوماه تموم نشده واقعا کشش ندارم دیگه رشدبچم تا۴۰روزکندبود وتوهفته فقط ۱۰۰یا۱۵۰گ ...

میدونم ولی انقداینورواونورمیفرستن آدموناخودآگاه آدم آرامششوازدست میده،هروقت ازبعداشت زنگ میزنن نصف عمرم میره

میدونم ولی انقداینورواونورمیفرستن آدموناخودآگاه آدم آرامششوازدست میده،هروقت ازبعداشت زنگ میزنن نصف ع ...

حق داری والله 

خیلی اذیت شدی 

شما و بچه هر دو به آرامش و استراحت احتیاج دارید 

پسر منم رفلاکس داشت بعلاوه مدام گوشش عفونت میکرد دکتر میگفت سرشو بگیر بالا و شیر بده

واقعا نصف شبا سختم میشد ولی خب صلوات بفرست این روزا میکذره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
پسر منم رفلاکس داشت بعلاوه مدام گوشش عفونت میکرد دکتر میگفت سرشو بگیر بالا و شیر بدهواقعا نصف شبا سخ ...

خوب شد؟من نتونستم بازم دراز کش بهش شیردادم

خوب شد؟من نتونستم بازم دراز کش بهش شیردادم

وقتی میدیدم بخاطر رفلاکس میاره بالا خیلی ناراحت میشدم

ولی هرجوری شده سرشو میگرفتم بالا و شیر میدادم بهش

الان یک سال گذشته و حدود هشت ماه سرپا شیر دادم😄

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸