2777
2789
عنوان

بچم تب کرده تو رو خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست
اخه چه ویروسی کسی مریض تبود لعنت به این ویروسا

باور کن یکی دیگه از دوستام رفت کتابخونه چندروزه حالش بده 

فکر کنم عین دوران کرونا یه عده ناقل بی علائمن

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاشویه کن با اب ولرم شیا تب اوج میگیره تنهاش نرار خدانکرده تشنج کنهحتماااا پاشویه کنشربت استامینوفن ...

اره بابا کلا بیدارم بالا سرش نمیزارم تبش بره بالا اما اخه از چیه

میگم صبح داشتیم با مادرشوهرم سبزی پاک میکردیم بعد دخترم داشت شیر میخورد با نی، اورد مادرشوهرم با همون دست کثیفش نی این رو درست کرد همونجورم خورد. میگم نکنه وبا گرفته باشه؟؟؟؟

باور کن یکی دیگه از دوستام رفت کتابخونه چندروزه حالش بده فکر کنم عین دوران کرونا یه عده ناقل بی علائ ...

صبح سبزی پاک میکردیم با ملدرشوهر، دست کثیفشو زد به نی بچه که داشت شیر میخورد. میگم ممکنه وبا باشه؟؟؟؟

اره بابا کلا بیدارم بالا سرش نمیزارم تبش بره بالا اما اخه از چیهمیگم صبح داشتیم با مادرشوهرم سبزی پا ...

وبا اسهال مثل ادرار داره

بزن علایم وبا

فک نکنم دور از جونش

من خودمم مامان استرسی هستم

اگ صبح دیدی حالش خیلی بده ببرش بیمارستان کودکان

دکتر بمن گفت دست و پاشو خیس نکن چون تب میره بالاتر . پارچه نم دار تو اب ولرم بزار رو بالاتنه مثل کتف ...

وبا هست الان؟؟؟ صبح با مادرشوهر سبزی پاک میکردیم با دست کثیف زد به نی بچه، از اون میتونه باشه؟

صبح سبزی پاک میکردیم با ملدرشوهر، دست کثیفشو زد به نی بچه که داشت شیر میخورد. میگم ممکنه وبا باشه؟؟؟ ...

نه بابا خدا نکنه وبا که فقط تب نیست

شاید ویروس تو تن مادرشوهرت بود به بچه گرفته

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
وبا اسهال مثل ادرار دارهبزن علایم وبافک نکنم دور از جونشمن خودمم مامان استرسی هستماگ صبح دیدی حالش خ ...

خدا منو مرگ بده که هربار بردمش خونه اونا یا مریض شده یا افتاده یه چیزیش شده برگشتیم

نه بابا خدا نکنه وبا که فقط تب نیستشاید ویروس تو تن مادرشوهرت بود به بچه گرفته

بمیرم الهی من هر بار بردمش اونجا یا افتاده یه چیزیش شده یا مریض شده. خدا نبخشتشون اگر مریض بودن و نگفتن

بمیرم الهی من هر بار بردمش اونجا یا افتاده یه چیزیش شده یا مریض شده. خدا نبخشتشون اگر مریض بودن و نگ ...

برا منم همینن تازه بچرو بوسم میکنن به سر شیشه اش دست میزنن

کارای غیر بهداشتی!!

اخرم معتقدن من خوب مراقبش نبودم ک مریض شده

برا منم همینن تازه بچرو بوسم میکنن به سر شیشه اش دست میزننکارای غیر بهداشتی!!اخرم معتقدن من خوب مراق ...

افرین دقیقا. دخترمو بردم دکتر گفت ویروسیه. گفت کسی ناقل بوده و بچم گرفته ازش. ببین خانواده شوهرم یه جورین که هیچ بهداشتی سرشون نمیشه و تو کثیف ترین حالت ممکن زندگی میکنن. مثلا با دستای کثیف به پستونک بچه یا شیشه و وسایلش دست میزنن تازه معتقدن که من خیلی حساسم. بخدا دیگه پاییز و زمستون من پوستم کنده میشه از دستشون. سعی میکنم خیلی کمتر برم دیگه خونشون