2777
2789

چیکار کردین خواب نوزاد تنظیم شد چقدر طول کشید چه داروهای دادین 

شبا میپره منم خوابم خراب میشه نمیتونم بخوابم و صبح بی حال و گیجم نمیتونم به کارام برسم جان عزیزتون راه حل 💔💔💔💔

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب بچه ها دو سالگی تنظیم میشهمامان شدن سخته زنان خاصی نداره که بیدار نشن، من یه دختر ۳ ساله دارم ک ...

یا ابلفضلللل تا دوسال 😢💔

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
شبا شیر نمیدی؟

چرا سیرش میکنم جاشو هم عوض میکنم 

یا ابلفضلللل تا دوسال 😢💔

دیگه اون زمان رو فراموش کن که یه بند تا صبح بخوابی بچه است دیگه یه مدت برا شیر بیدار میشه یه زمان هم برای جیش و آب خوردن، بچه بزرگم ۹ سالشه اونم گاهی اوقات برای آب خوردن یا دسشویی رفتن بیدارم می کنه

دیگه اون زمان رو فراموش کن که یه بند تا صبح بخوابی بچه است دیگه یه مدت برا شیر بیدار میشه یه زمان هم ...

اخ مامانمم میگه دیگه اون زمان رو فراموش کن بخدا این حرفا انگار افسرده ام میکنن خیلی سخته نم چطور کنار بیام💔

چند وقتشه دخترت؟

پسر من چهارماهشه تازه خوابش تنظیم شده 

اوایل تا خود صبح بیدار میموند حتی نیم ساعتم نمیخوابید یعنی از ساعت۱۱ شب تا۹صبح 

اما الان خداروشکر بهتره 

توهم نگران نباش رفته رفته همه چی برات راحت میشه چون هم بچه بزرگتر میشه هم تو تجربه بیشتر

پشیمون نشو….                                                               از اینکه قلب ❤️ مهربونی داری                                        چون خدا همیشه خوبی هارو چند برابر می‌کنه و بهت برمیگردونه:)     
چند وقتشه دخترت؟پسر من چهارماهشه تازه خوابش تنظیم شده اوایل تا خود صبح بیدار میموند حتی نیم ساعتم نم ...

دو ماهش شد

توروخدا بم بگو چطور به پخت و پز و خونه داریت میرسی 

من هنوز خونه مامانمم میترسم از پس زندگی برنیام با بچه💔

دو ماهش شدتوروخدا بم بگو چطور به پخت و پز و خونه داریت میرسی من هنوز خونه مامانمم میترسم از پس زندگی ...

منم میترسیدم برم خونمون فک‌ میکردم نمیتونم به زندگیم و بچم برسم 

ولی وقتی رفتم خونمون شبا ساعت و کوک میکردم بیداربشم شیر بدم 

روزا اوایل سخت بود خونم همیشه بهم ریخته بود ولی یواش یواش همه چی بهتر شد 

اینم بگم همسرم کمکم میکرد الانم گاهی کارم زیاد باشه همسرم بچه رو چند ساعت میبره پیش مامانش تا به کارام برسم 

وقتایی هم که خستم خودم میرم خونه مامانم اینا که یکم استراحت کنم

پشیمون نشو….                                                               از اینکه قلب ❤️ مهربونی داری                                        چون خدا همیشه خوبی هارو چند برابر می‌کنه و بهت برمیگردونه:)