بستگی داره بچه چن وقته باشه؟اگ شیر دهی دارین طبیعیه تا دوسال بعد زایمان اوضاع ناجوره بعد بهتر میشه هی
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این سنم مث مخلوط کن بدون درب هستن بچه ها هرچی جمع کنی باز پخش میکنن
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
براهمینه انقد خسته میشین و ب کاراتون نمیرسین کم کم بهتر میشن بخصوص مهد میرن قشنگ براخودتون وقت پیدا میکنین
از حدود سه چهار سال بهتر میشه . هر چی بتونی ریتم بدی به زندگیت بهتر میشه . البته بستگی به حجم کارتم داره من برای کار خونه خودمو نمیکشم دائم دستمال به دست دنبال گردگیری نیستم . کثیف و شلخته نیستم ولی سخت نمیگیرم که مثلا کوچک ترین لکه توی خونه نباشه . فقط وقتی مهمون بیاد در اون حد سخت گیرم باقی مواقع روحیه ام و حال خودم و بچه ام اولویته
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚