2777
2789
عنوان

خانم های بچه دار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 45 پست

بچه منم ۳ساله هست تمام ریخت و پاش میکنه خونه جارو میزنم فردا میبینم باز کثیفه  

تا وقتی یه بچه هست باز فرصت میشه برای خودت وقت بذاری ولی الان من دوتا بچه دارم حوصله قبل رو ندارم تازه فصل مدرسه که نمیخواد بگی باید پا به پای بچه درس بخونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از کابینتاتو فقط ظرفای پلاستیکی و درب دارتو بذار معمولا هم که رنگ و وارنگه بگو این کمد تو هست ب ...

همه این روش ها تا پارسال جواب میداد 

یکسره از یخچال آویزونه و همش از کتری آب باز میکنه یا دستشو میبره روی سینک هرچی باشه برمیداره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خدا مادرتو رحمت کنه گلم بچت ۱۶ ماهشه حالا بزرگتر بشه دردسراش بیشتر میشه رفته رفته کارای خطرناک بیشتر ...

کارای خطرناک میکنه منم یسره حواسم بهشه اونم تو خونه فقط به من میچسبه ،فقط جاروبرقیو دوست داره وقتی میارم میکشم اونم میاد سوارش میشه یا قشنگ میره اینور اونور بازی میکنه تا من جارو کشیدنم تموم بشه،اما ظرف مرف اصلا نمیذاره بشورم میاد از پشت میچسبه به پاهام گریه میکنه 

کارای خطرناک میکنه منم یسره حواسم بهشه اونم تو خونه فقط به من میچسبه ،فقط جاروبرقیو دوست داره وقتی م ...

وقت میکنین به خودتون برسین من یه ماهه نتونستم اصلاح برم همش با تیغ خودم شیو میکنم صورتمو🥴

خدا رحمتش کنه.زمان یه کم از غمتونو کم میکنه.سبکتر که شدی میفهمی بخاطر بچت باید خوشحال باشی و ادامه ب ...

فدات عزیزم خدا امواتتو رحمت کنه😞

یه پسر بزرگم دارم ،مامنم جوون بود 56،57 سالش بود ،اصلا لحظه ای نیست که بیادش نباشم همش تو ذهنمه بعد چشام پر میشه دوست دارم بشینم با صدای بلند گریه کنم اما تو هومن لحظه میبینم پسرم هی زل میزنه به چشام که ببینه دارم گریه میکنم یا نه ،دخترمم وقتی تو حالتا میبینه منو میاد دقیقا روبه روی صورتم می ایسته و با یه قیافه خاصی نگام میکنه منم دیگه بخاطر بچه ها خودم جمع میکنم اشکامو پاک میکنم و باهاش بگو بخند میکنم 

سخته ولی اگه یه بچه هم داشته باشی بعد که بزرگ شد میگی کاش گذاشته بودم دوباره بچه گیرم بیاد

بچه خیلی شیرینه هعی میگم یه بچه دیگه با رژیم بیارم دختر باشه بعد که از دست پسرم خسته میشم میگم من غلط بکنم دیگه بچه بیارم خودمم نمیدونم با خودم چند چندم

خواهرشوهرم یه بچه داره هرچی بهش میگفتن بذار بچه گیرت بیاد شوهرش قبول نمی‌کرد بعد که شوهر قبول کرد خواهرشوهرم گفت دیگه نمیتونم 

حالا پسرش رفته سرکار دور از خونه هست چقدر گریه میکردن میگفت کاش یه بچه دیگه هم داشتم حالا. به این نتیجه رسید که یه بچه کمه ولی دیگه دور شد

وقت میکنین به خودتون برسین من یه ماهه نتونستم اصلاح برم همش با تیغ خودم شیو میکنم صورتمو🥴

نه بالا گفتم که وضعیتمو الان فقط سیبیلامو برمیدارم ،موهای صورتمم زیادم باشه خیلی تابلو نیست دیر به دیر اصلاح میکنم ،ابروهامم که بخاطر فوت مامانم دست نمیزنم 

دو ماه پیش عروسی خواهرم بود رفتم موهامو های لایت خوشگل کردم ولی باورت میشه فقط یبار شب عروسی خوشگل بودن موهام بعدش دیگه نتونستم به موهام برسم درست حسابی شونه کنم ببندم ،دلم به شوهرم خیلی میسوزه ،شیو بدنمم که ماهی یباره😞

بچه خیلی شیرینه هعی میگم یه بچه دیگه با رژیم بیارم دختر باشه بعد که از دست پسرم خسته میشم میگم من غل ...

منم سر بچه دوم استرس داشتم ولی بخاطر بچه ی اولم گفتم گناه داره تنها باشه 

آخه همین بچه خواهرشوهرم که بهت گفتم تو سن نوجوانی همش با دوستاش میرفت بیرون میگفت چیکار کنم تنها تو خونه نه داداش دارم نه ابجی

2810