2777
2789

من قبلا ریاد مبرفتم خونه مامانم ولی خب مواد غذایی اینا میبردم ب اونا فشار نیاد ولی دوماه پیش مامانم گفت بچه هاتو نیار اینجا ما میخوایم ارامش داشته باشیم(دوتا پسر دوساله و چهارساله دارم)

منم دوماهه نرفتم الان زنگ زده جمعه شب غذا درست میکنم بیاین گفتم نه بچه ها اذیت میکنن گفت نه ب اونکه میری نمیای ن ب اینکه نمیشه جمت کرد

اصلا دوس ندارم مث ی غریبه بخان اجازه بدن تا برم خونه بابام بغض کردم ☹️نمیدونم منو درک میکنین یا نه

حس میکنم کسیو ندارم دیگه خودممو شوهرمو بچه هام

من اشتباه کردم نرفتم خونه مادرم توبروبجای منم برو

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونم درک کنم❤️

آدم اونجا رو تا همیشهههه خونه ی امن خودش میدونه...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
چرا

بچه هام کوچیک بودن خونه مادرم کمترمیرفتم

یهووووتوی اوج ناباوری مادرم ایست قلبی کردن

دورازجون مادرت

کاش میرفتم هرچی هم بودکاش میرفتم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣