2777
2789
عنوان

عکس کراش سابقمو گذاشتم میگن شبیه خرس دلپذیره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 40 پست
ای بابا بهرام‌ک نمیاد بگیرتم😂😂😂قربونتوالا خبر هیچ گیر یه پسره اسکل افتادم😂

🤣 

عهههه توام گیر ی اسکل افتادی؟ منم گیر کردم ب خدا تهش نیومد ببینه منو 💔 منتظرم خط جدیدم بخرم ک بتونم استوری هاش چک کنم خبرش شاید دلتنگ بشه

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا بیوشم عکس پانداس پشمام ریخت

😂😂🤦یادش بخیر چه سال پیش یه پسره دیدیم تو خیابون با دختر خالم بعد ما داشتیم از خودمون عکس می‌گرفتیم یهویی پسرع گفت چرا از من عکس میگیرن 😳😂اونم شبیه پاندا بود خیلییی بعد رفتم خونه به مامانم گفتم یه پسر که خیلی شبیه پاندا بود توهم زده بود ما ازش عکس میگیرم😂😂

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

🤣 عهههه توام گیر ی اسکل افتادی؟ منم گیر کردم ب خدا تهش نیومد ببینه منو 💔 منتظرم خط جدیدم بخرم ک بت ...

خبرشووون

این یکی از ریشه اسکله

اومدی تامیک اخرمو بخون

اصلا نمیدونم چ کنم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

😂😂🤦یادش بخیر چه سال پیش یه پسره دیدیم تو خیابون با دختر خالم بعد ما داشتیم از خودمون عکس می‌گرفتی ...

میگفتی وسط خیابون پاندا دیدیم پشمامون ریخت عکس گرفتیم 😂

میگفتی وسط خیابون پاندا دیدیم پشمامون ریخت عکس گرفتیم 😂

😂😂😂 تازه اینجوری با شکل دستامو باز میکردم اینجوری مثل پاندا بود 🤣🤣ارع بابا عقل الانم نداشتم🤦🤣🤣

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

خبرشوووناین یکی از ریشه اسکلهاومدی تامیک اخرمو بخوناصلا نمیدونم چ کنم

ار ریشه🤣💔 اوکی میام الان

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا