2777
2789

زنگ زده به من میگه اگه تو بچه دار نمی شدی یا بچه نداشتی پسرم تا الان طلاقت داده بود منم خیلی عصبی شدم گفتم چرا شما هیچوقت منو دختر خودتون ندونستید  منم آدمم منم باردارم گناه دارم بعد گوشیو قطع کرد منم زنگ زدم شوهرم اونم زنگ زد مادرش گفت مامان این زن گناه داره اگه قرار باشه با مادر بچه های من اینطوری حرف بزنی دیگه پسرت رو نمی‌بینی 😭😓الان نشستم دارم گریه میکنم بچه هم تو شکمم هی لگد میزنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی درفاضلابوببند موش میاد بالاااااابیشین بینیم باباااااا 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بیکاری یه چرتی گفته  

کلی خوشحال باش که شوهرت پشتت هست 

باور کن همین کافیه

کل بارداری و بچه داری من مادرشوهرم بزرگترین کمکش نیش و کنایه بود شوهرمم میگفت تو حساسی چیزی نگفته که!

برو صورتت رو بشور  با کوچولوت حرف های خوب بزن هم خودت آروم بشی هم نی نی

خوشحال باش که شوهرت ازت دفاع کرده فقط مهم اونه مادرشوهرتم بلاک کن ت الان باید با ارامش  مراحل بارداریتو طی کنی 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه