2777
2789

الان به همه روش میخوابه 

مثلا موقع شیر دادن 

موقع راه بردنش 

موقع رو پا گذاشتن

اما میخوام بدون اینکارا بدون هیچ کمکی بخوابه

چیکار کنم؟

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ، میگم اینجوری عادت نمونه براش

اونوقت شما چی کار کنی...راحت بخوابی ...پس فکر کردی الکی اسم مادر اومده روت ...به این چیزا فکر نکن ...

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

کنارش دراز بکش تو اتاق نیمه تاریک و براش با صدا خییییلی  آروم لالایی بخون می‌خوابه در حد زمزمه که زیاد عادت نکنه

اصلا موهاش را موقع خواب زیاد نوازش نکن یا زیاد پشتش نزن یا ماساژ نده چون محرک خوابش میشه و باید شبانه تا صبح تکرار کنی تا بخوابه به هیچ چیزی عادتش نده چون اونوقت باید پروسه ترک عادت که خیلی سخته را انجام بدی

حتی با گوشی هم براش لالایی نزار

اونوقت شما چی کار کنی...راحت بخوابی ...پس فکر کردی الکی اسم مادر اومده روت ...به این چیزا فکر نکن .. ...

چه ربطی به مادر بودن و خوابیدن من داره

هرچیزی باید درست انجام بشه 

دکترش میگه حتی دیدی موقع شیر دادنم خوابید بیدارش کن چون خودش باید بخوابه

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

نمیدونم والا پسر من نزدیک چهارسالشه با قصه میخوابه

تا شش ماه پیشم باید رو‌دستم‌میخوابید  بعد من میرفتم از اتاقش بیرون

تا سه سالگیشم رو‌تخت ما میخوابید جدا نمیشد

اگر از چهارماهگی مستقل شه که عالیه

تازه بعضی شبام میگ بیاید اتاقم بخوابید خواب بد دیدم همسرم میره پایین تختش میخوابه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ربطی به مادر بودن و خوابیدن من داره هرچیزی باید درست انجام بشه دکترش میگه حتی دیدی موقع شیر دادنم ...

هیچی ....

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است