2777
2789

آه

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیز خوب پیدا نکردم بزارممم

😐😐باوا یه دیقه اکسپلور بگرد استوری کن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
😐😐باوا یه دیقه اکسپلور بگرد استوری کن

مشکل اینه نمیدونم چی بزارم

چ استوری ک منظور دار هم نباشه چون تازه یه خاستگارم رد کردم همه میدونن

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
مشکل اینه نمیدونم چی بزارمچ استوری ک منظور دار هم نباشه چون تازه یه خاستگارم رد کردم همه میدونن

تو اصن چیزی مربوط ب پسر نزار 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
این چیه خداوکیلی😂😐

پیجش رو برات فرستادم  چک کنی ،چون اومده تو بود تو هوم پیجم  شات گرفتم برات ن اینک اینو استوری کنی 

پیجش رو برات فرستادم چک کنی ،چون اومده تو بود تو هوم پیجم شات گرفتم برات ن اینک اینو استوری کنی

دمت گرم دختر

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)