2777
2789
عنوان

شوهرم مراعاتمو نمیکنه 😐😷

2716 بازدید | 58 پست

از وقتی باردارم، اخلاقش عوض شده

به بچه دو کیلویی که هنوز بیرونم نیومده حسودی میکنه

میگه من فعلا آمادگیشو نداشتم برام زوده پدر شدن

میگه تو دیگه مثل سابق دوسم نداری

حتی ببخشید تعداد رابطه رو هم زیاد کرده با اینکه میبینه سخته برام 😞

از ترس اون خریدای سیسمونی رو با مامانم میرم

تقریبا هیچ حسی به بچه توی راهمون نداره

میترسم فردا پس فردا که دنیا اومد، بی تفاوت باشه بهش 😐😔

ما بدبختی رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار، حالا ول کن نیس، هی میره و میاد میگه یه بوس بده 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که خوبه...مطمئن باش بی تفاوت نمی شه. عاشقش می شه. ولی این که اینقدر خواهان توجه و عشق توئه خیلی دوست داشتنیه. قدر همدیگه رو بدونین. بهش محبت کن بدونه جاش همیشه محفوظه و بچه باعث نمی شه توجهت بهش کم شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

عزيزم يكي از دوستاي من همين مشكل شما رو داشت.. 

الان همسرش جونش در ميره واسه دخترشون😍

نگران نباش عزيزم وقتي به دنيا بياد مهرش ميافته تو دل باباش😊

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

بعضی ازمردا اینجوری میشن شوهرخاله من حتی بچه به دنیا اومدم حسادتش ادامه داشت به خالم میگفت زیادبقلش نکن روزی چندبارازخالم میپرسیدمنوبیشتردوست داری یابچرو.خیلی بده اینجوری 

مگه خودش نمیخواست بچه دار شین؟

میخواست اما به اصرار من یکم زودتر اقدام کردیم

انتطارشو نداشت به این زودی جواب بده

ما بدبختی رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار، حالا ول کن نیس، هی میره و میاد میگه یه بوس بده 😐
الهی بیشتر بهش محبت کن.یهش اطمینان بده که اول اون برات مهمه و اگه اون نبود بچه ای هم نبود و...خیلی د ...

امضات انجام دادم گلم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
بعضی ازمردا اینجوری میشن شوهرخاله من حتی بچه به دنیا اومدم حسادتش ادامه داشت به خالم میگفت زیادبقلش ...

الهی گناه دارن خب

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

اغلب اون بچه ای که قبل به دنیا اومدنش بیشتر نمی خانش بعد به دنیا اومدن عزیزتره

عزیزم همسرت محبت و توجه تو رو میخاد

اضطراب پدر شدن هم مزید بر علت شده برای این رفتاراش

بذار کوچولوت بیاد ..بعد تو باید این حرفا رو به شوهرت بزنی😆

ن بابا شوهر منم اینجور بود بعضی وقتا خیلی نگران بودم میگف ب بچه ای ک هنوز ندیدی دل نبند خوب نیست.براش فرقی نداشت ولی الان میمیره براش پسرم الان شش ماهشه

عشق+زندگی=پسرم علی اصغر