2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بخونیدکمکم کنید

83 بازدید | 20 پست

بچه ها اول بگم من خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد پسر دوستم .خیلی پسر بچه دوست دارم .

اولی رو حامله شدم رژیم سفت و سخت خدا بهم داد ، از همون موقع باز رعایت کردم و تو تمام دعاهام و نذرهام خواستم دومی هم پسر شه.نمیدونم چرا اصلا نمیتونم تصور کنم که مادر دختر بشم.همش تو ذهنم مادر پسر تصور کردم خودمو...

خلاصه گذشت و بعد ۴ سال از بارداری اول و راضی کردن همسرم مجددا باردار شدم با رعایت خیلی چیزها،اما نه کامل

به محض این که فهمیدم حامله ام نذر اسم محمد کردم و کلی دعا و نذر و نیاز و نذری و ... که اینم پسر سالم و صالح بشه ،تمام حالت هام هم برای پسر بود ،تیر ماه رفتم سونو آنومالی و گفت دختره....همسرم براش فرقی نمی‌کرد، اما من چرا.من خیلی دل بسته بودم به پسر،با خیلی ها که شرایط من رو داشتن حرف زدم تو برنامه گهواره،گفتن تا چند روز از سرت میره .اما الان دو ماه گذشته ،هنوز حالم خوب نشده،هنوز گریه میکنم،به خاطر همه نذر ها و توسل هایی که کردم و بی جواب موند،

اینم بگم هم زمان با من چهار تا از دوستام هم حامله بودن و هر چهار تا همشون پسر داشتن و بارداری مجددشون بود ،و باز هم بچه هاشون پسره ، و از خداشون هم بود که پسر شه چون میشناسمشون ... میگم خدایا پس اونا رو دیدی و دادی به من ندادی.....

حالم خیلی داغونه.بخدا ناشری نمیکنم .هی تلاش می کنم قبول کنم اما نمیتونم.باز نذر و نیاز میکنم که سونو اشتباه کرده باشه که خوب نیدونم محاله .اما واقعا نمیدونم چی میشه.اصلا نتونستم ارتباط بگیرم با بچه ام.تا میام حرف بزنم میزنم زیر گریه .

لطفا کمکم کنید .من چه کار کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب این فک کن وقتی ب دنیابیاد میشه بهترین همدم برات درست مث ی خواهر وخدای نکرده خدای نکرده اگه پسر میشد ی مشکلی داشت میخاستی چیکار کنی خداروشکر کن بخاطر سلامتیش و ی پسرم داری

آنقدر سخت نگیر باید تسلیم امر خدا بود

من دوتا دختر دارم عاشق هر دوتاشونم به شدت

بذار دخترت به دنیا بیاد می فهمی چه هدیه ی با ارزشی

منم الان خیلی خیلی دوست دارم یه پسر داشته باشم اما می ترسم ریسک کنم سپردم به خدا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

عزیزم چقد فکرت محدود هست 

احساس میکنم از کودکی بهتون القا کردن پسرزایی افتخاره

خدا رو شاکر باش 

یه پسر داری و حالا جفت جنسش رو بارداری 

خدا قهرش بگیره زندگیت کن فیکون میشه حواست باشه

خیلی ناراحت کنندست تاپیکت و به خودت بیا لطفا

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

این حرف نزن عشقم خدا قهرش میگیره دور از جون خودت و بچه خدایی نکرده بلایی سرتون میاد یکی از دوستان منم مثل شما بود خدا بهش دختر داد ناشکری کرد بچه تو شرایط بد سقط شد دوستمم تا پای مرگ رفت و برگشت،بعد سه چهارسال تلاش کردن دوباره بچه دار شن کل دکترا میگفتن محاله ولی شکر خدا با نذری کرد و از خدا خواست فقط بهش بچه بده هر چی که بود بالاخره باردار شد الان دختر داره گیسو کمند با موهای طلایی هر روز قربون صدقه ش میره

حقیقتا واقعا متاسفم که هنوزم همچین افرادی وجود دارن

چه ربطی به تاسف داره .

اینا علایق شخصیه 

یکی پسر دوست داره یکی دختر

یکی هم مثل من دوست داره از هر جفتش داشته باشه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
عزیزم چقد فکرت محدود هست احساس میکنم از کودکی بهتون القا کردن پسرزایی افتخارهخدا رو شاکر باش یه پسر ...

دقیقا این تاپیک رو زدم که بهم حمله کنن ،بلکه یه سیلی بشه برام .

چون اصلا و ابدا با هیچ کس حتی همسرم راجع به این موضوع حرف نزدم .

چه ربطی به تاسف داره .اینا علایق شخصیه یکی پسر دوست داره یکی دختریکی هم مثل من دوست داره از هر جفتش ...

من هیچ حرفی ندارم واقعا ربطش اینه که بین دختر و پسر هیچ تفاوتی وجود نداره جفتشونم نعمت خدا هستند 

من هیچ حرفی ندارم واقعا ربطش اینه که بین دختر و پسر هیچ تفاوتی وجود نداره جفتشونم نعمت خدا هستند

دعام کن بپذیرم ، بخدا بعضی روزها آرومم، اما یهو می‌شنوم یکی پسردار شده باز بهم میریزم 

این حرف نزن عشقم خدا قهرش میگیره دور از جون خودت و بچه خدایی نکرده بلایی سرتون میاد یکی از دوستان من ...

مممنونم عزیزم.دعام کن بتونم هر چه زودتر بپذیرم ،خودم بیشتر از همه اذیتم .

مممنونم عزیزم.دعام کن بتونم هر چه زودتر بپذیرم ،خودم بیشتر از همه اذیتم .

میتونی عزیزم بشین کلیپ مامانایی که دختر دارن تو اینستا ببین،چقدر ناز و شیرینن و دلبری میکنن برای پدر و مادراشون،بعد فکر کن یه کوچولو کنارت لباس خوشگل چین دار بپوشه برات زبون بریزه دلت میخواد بخوریش فقط،من دوقلو دختر و پسر دارم هر دوشون با محبت و دلسوزن تازه دخترم انقدر خانوم بود از اول همه میگن یه غروری تو وجودشه که شخصیتش رو جذاب کرده پسرمم زبونش به قربون صدقه و به قول معروف پاچه خواری زیاد بازه اونم جور دیگه دلبری میکنه برام

2810