2777
2789

به خدامیدونم تبلیغ کردن درست نیست اما خب من سفارش گرفتم از مشتری بیعانه داد قرار شد وقتی نصف سفارششوتکمیل کردم پولشو کامل واریز کنه 

الان کلا پیداش نیست 

منم حیفم میاد از زمانی که گذاشتم برا بافتشون 

این پسری بود که سفارش داده بود من بیشترشو بافتم براش 

این دختریه که سفارش داده من تازه شروعش کردم البته با رنگ یاسی 

اینم خرسایی که سفارش داده بود یکیش با رنگ کرم بافتم یکیش نسکافه ای

این یکی از خرساشه 

دختر و پسر هر کدوم ۷۰۰ خرسا ۲۵۰

چقد خوشگلن واقعا

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا به کار دستی اهمیت نمیدن تازه الان فکر میکنن قیمتش رو زیاد میگی منم عروسک میبافم

لعنت به اون مشتری 😐گفتم من وقت نمیکنم عز و جز که ما نامزدیم برا هدیه تولدش می‌خوام توروخدا بباف حالا کلا غیبش زده فک کنم خطمو مسدود کرده

لعنت به اون مشتری 😐گفتم من وقت نمیکنم عز و جز که ما نامزدیم برا هدیه تولدش می‌خوام توروخدا بباف حال ...

🤦‍♀️🤦‍♀️ از دور که نگا میکنن فکر میکنن یه اجی مجی کردی درست شده دیگه نمیدونن چقدر زمان برده چقدر واسش زحمت کشیدی

تاپیکتون تو قسمت فروشگاه باشه موردی نداره

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

۷۰۰ هزار 🙄😶مگه طلاس

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"