2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نه خوبی میکنه بهم نه بدی

258 بازدید | 24 پست

اصن بحث و دعوا نکردیم اصن خونم نمیاد وتو زندگیم دخالتی نداره ینی بدی اصن نکرده بی آزاره و از طرفی ام زنگ ب هیچ عنوان بهم نمیزنه کلا محبت نمیکنه مثلا تبریک اینا نمیگه شام صدا نمیکنه جاییم درد کنه پیگیر نمیشه ک خوب شدم یانه   نه خوبی و دلسوزی میکنه نه بدی. بنظرتون خوبه اینجوری یانه. با همه عروسا اینجوریه  تاپیک تکراری زدم ک اونایی ک نظر ندادن بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بهتر تو هم همینطوری باش باهاشون فضول باشه رو مخت باشه خوبه دقیقا یه جوری رفتار میکنه انگار که نی ...

دقیقا ک انگار منم وجود ندارم چون یهو یکسالم منو نبینه بعدش نمیگه کجا بودی حالت خوبه فلان

دقیقا ک انگار منم وجود ندارم چون یهو یکسالم منو نبینه بعدش نمیگه کجا بودی حالت خوبه فلان

وای چ خوب 

نمی دونی از چ نعمتی برخورداری 

مادرشوهر میخوای چیکار بچسب به خانواده خودت 

سلام این مادرشوهر من با اینکه توی یک ساختمانیم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

عزیزم اکثر مادرشوهرا خوبی که ندارن هیچ ، همش عروسو میچرزونن

خداروشکر کن واقعا 

اگه خیلی برات مهمه خودت یادش بده مثلا بگو دلم براتون تنگ شده فلان

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
دلم‌میخواد شوهر ک کردم مادرشوهرم اینجوری خنثی باشه ربات باشه اخ جان😁

ینی اصن محبتم نکنه مهم نیس برات.  مثلا مادرشوهر من حتی وقتی اسباب کشی میکنیمم اصن زنگ نمیزنه بپرسه یا بگه غذا دارین فلان