2777
2789
عنوان

عمم بهم گفت بدذات

91 بازدید | 10 پست

بچه ها خیلی حالم بده بگم که مادرو پدر ندارم بابام 7سال پیش فوت شد مامانمم ازدواج مجدد کرد جوری که اصلا نمیدونه بچه ایی دارم یانه الانم پیش خانواده پدریمم بابابزرگم زن گرفتع و نیست مامان بزرگمم فوت کرده همش عمم بهم میگه کسی تورو نمیگیره کی میاد بی پدرومادر بگیره بااینکه توخونشون همه کار میکنم جارو میکنم خونه رو حیاط رو شام درست میکنم 3تاعموهام لباساشونو میشورم اتو میکنم بخدا موندم خسته شدم دیگهههه منم ادمم بخدا الان پابرهنه سه قدم رفتم حیاط لباسارو بردارم عمم بهم گفت بدذات من 20سالمه و خیلی داغونم مگه من از خدا چی میخام جزارامش سهم من ازاین زندگی چیه حتی ی دوست هم ندارم اصلا نمیذارن برم بیرون شده 3سال فقط توهمین چهاردیواری موندم خستم چیکار کنمممم  

عزیزم چقد ناراحت شدم خدا لعنتشون کنه اینجور فامیلارو

یادمه دبیرستانی که بودم با یکی دوست شدم خالم بهم لقب ج… داد کلی هم کتکم زد 

هیچوقت از یادم نمیره نیش کنایه هاش

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم عمه ات غلط کرده چقدر ظالم هست عمه ات ازدواج کرده یا نه ؟شاید مجرده و حسودی ات رو میکنه کلا لقب هایی که به تو میده رو لایق خودش هست تو هم سعی کن تو اجتماع باشی و زود بایه ادم مناسب ازدواج کن البته با چشم باز جوری نشه که گرفتار بشی

گلم عمه ات غلط کرده چقدر ظالم هست عمه ات ازدواج کرده یا نه ؟شاید مجرده و حسودی ات رو میکنه کلا لقب ه ...

ی بار ازدواج کرده و ظلاق گرفته 43سالشه چجوری برم تو اجتماع وقتی ازخونه نمیتونم پامو بزارم بیرون

ی بار ازدواج کرده و ظلاق گرفته 43سالشه چجوری برم تو اجتماع وقتی ازخونه نمیتونم پامو بزارم بیرون

به خاطر همین حسودی تو رو میکنه باور کن پس فردا خواستگار خوب هم بیاد فراری اش میده خیلی مواظب باش