بچه ها خیلی حالم بده بگم که مادرو پدر ندارم بابام 7سال پیش فوت شد مامانمم ازدواج مجدد کرد جوری که اصلا نمیدونه بچه ایی دارم یانه الانم پیش خانواده پدریمم بابابزرگم زن گرفتع و نیست مامان بزرگمم فوت کرده همش عمم بهم میگه کسی تورو نمیگیره کی میاد بی پدرومادر بگیره بااینکه توخونشون همه کار میکنم جارو میکنم خونه رو حیاط رو شام درست میکنم 3تاعموهام لباساشونو میشورم اتو میکنم بخدا موندم خسته شدم دیگهههه منم ادمم بخدا الان پابرهنه سه قدم رفتم حیاط لباسارو بردارم عمم بهم گفت بدذات من 20سالمه و خیلی داغونم مگه من از خدا چی میخام جزارامش سهم من ازاین زندگی چیه حتی ی دوست هم ندارم اصلا نمیذارن برم بیرون شده 3سال فقط توهمین چهاردیواری موندم خستم چیکار کنمممم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گلم عمه ات غلط کرده چقدر ظالم هست عمه ات ازدواج کرده یا نه ؟شاید مجرده و حسودی ات رو میکنه کلا لقب هایی که به تو میده رو لایق خودش هست تو هم سعی کن تو اجتماع باشی و زود بایه ادم مناسب ازدواج کن البته با چشم باز جوری نشه که گرفتار بشی