2777
2789

ما هرسال از طرف ادارع همسرم یه روز و دعوت میکنن هدیه میدن و ناهار فقطم دوتا بن میدن یعنی ما دونفردعوتیم

ما دوساله مادرهمسرمو داداششو بردیم امسال من باردارم ۸ماهمه اصلا شرایط رفتن اونجارو ندارم حالا اینام گیر که بریم حتما خوش میگذره بعد مادر خودم دیروز گفت خوبه برو خوش میگذره گفتم توام بیا گفت باشه حالا نه جامون میشه نه دیگه بن داریم من به مادرم میگم نیاد ولی خودم چجوری بپیچم نرم؟تو فضای باز سرویس بهداشتی و نشستن برام خیلی سخته راهشم ۳ساعتب فاصله دارع با ما همسرمم میگه تو نیای من نمیرم 

دلمم نمیخواد با اینا برم میدونید که تو بارداری خدانکنه یکی تو مخت بره😂🤰🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نرو بگو دکتر گفته تو ماشین نشین بیشتر از ۱ ساعت.

امروز وقت دکتر دارم دکترم حالا واقعا گفته نهایت یکساعت تو ماشین باش رگ سیاتیکم میگیره

نمیدونم چی بگم هرچیم بگم کلا همسرم کنسلش میکنه میخوام اونا برن منم استراحت کنم

نه بابا شوهرم‌اینجوری نیست هماهنگ باشه باید این دوتا قشنگ‌همه جا باهامون باشن

خب باهاش هماهنگ کن بگو یبارم ک شده دوتایی باشیم

البته من خودم اینجوری دوس ندارم،نمیتونم تحمل کنم...شاید شما دیگه عادت کرده باشی یا چیزی بگی بحثی پیش بیاد،نمیدونم

واااای مگه میشه مادرشوهر با پسرو عروس جایی نره اصلا درسته بنظرتون پس کی مختونو بخوره پس کی دعوا رابندازه  پس کی خلوت دونفریو بهم بزنه مادرشوهر من ک بگی الف  لباساشم پوشیده اماده س همیشه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
واااای مگه میشه مادرشوهر با پسرو عروس جایی نره اصلا درسته بنظرتون پس کی مختونو بخوره پس کی دعوا رابن ...

😂😂😂این بنده خدا رو‌مخ شوهرم زیاد میره عصبیش میکنه من خیلی حرف نمیزنم باهاش یا مثلا گیر میده از ادرسی که من میدم برید یا الان اینو‌نخورید اونو‌بخورید کلا وجودش تو مخه دیگه همیشگی باشه حتی بهترین ادم حتی مادر خودم

😂😂😂این بنده خدا رو‌مخ شوهرم زیاد میره عصبیش میکنه من خیلی حرف نمیزنم باهاش یا مثلا گیر میده از اد ...

دقیقا من ب شوهرم گفتم اگه میخوای جایی ببری مارو فقط خودمون باشیم وگرنه هیچ اجباری نیست  سفر بریم نریم بهتره  حتی با خانواده خودم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞