2777
2789
عزیزم من باهاش رلم بعد هیلی دوس داریم ازدواج کنیم ولی بخاطر همین شرایط مالی میخایم دوتامون تلاش کنیم ...

عزییییزم😍انشالله به زودی به هم برسین و خوشبخت بشین عزیزای دلم❤️

عزیزم هیچ کاری اولش ۳۰ تومن در آمد نداره . باید با ۱۰ ۱۵ تومن شروع کنه تا ایشالا خودش اوستا بشه بالای ۱۰۰ در آمد داشته باشه

ولی تعویض روغنی و مکانیکی در آمدشون خیلی خوبه مخصوصا مکانیکی

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزییییزم😍انشالله به زودی به هم برسین و خوشبخت بشین عزیزای دلم❤️عزیزم هیچ کاری اولش ۳۰ تومن در آمد ن ...

فداتشم 

چقدره درامدش؟

اخه علاقه نداره 

شاید برا ارایشگری یاد بگیره

وای زندگیو چقدر برا جوونا سخت کردن💔

2805
فداتشم چقدره درامدش؟اخه علاقه نداره شاید برا ارایشگری یاد بگیرهوای زندگیو چقدر برا جوونا سخت کردن💔

نشی عزیزم❤️

ببین عید و فصل مسافرت که پول پارو میکنن . ولی تو حالت عادی ام خیلی در آمد خوبی دارن . اگه مغازه برا خودش نباشه راحت ماهی ۶۰ ۷۰ تومن واسش میمونه 

مثلا یه موتور ماشین و میارن پایین دوباره میبندنش ۱۰ تومن میگیرن . واسه ۱ ساعت کار

نشی عزیزم❤️ببین عید و فصل مسافرت که پول پارو میکنن . ولی تو حالت عادی ام خیلی در آمد خوبی دارن . اگه ...

قریون دل مهربونت 

واقعا؟ینی ماهی ۶۰.۷۰ میمونه؟اینجوری باشه عالیه ک 

اخه یکی گف ب این زودیام نمیشه یاد گرفت یکم زمان بده

باشه عزیزم حالا باش پیشنهاد میدم مرسی ازت 

خب به این آسونی نی ک بایدچن سال شاگردی کنه

بله منم نگفتم روز اول ۱۰۰ میلیون در میارن که . بعد از چند سال که حرفه ای شدن

بنظر شما یکی که مکانیکی بلد نیس میتونه مکانیکی بزنه؟🤦‍♀️

قریون دل مهربونت واقعا؟ینی ماهی ۶۰.۷۰ میمونه؟اینجوری باشه عالیه ک اخه یکی گف ب این زودیام نمیشه یاد ...

فداتشم عشقم 🥰بله عزیزم البته اولش که نه ‌، وقتی حرفه ای بشن

من خودم ۴ ۵ ماهه یاد گرفتم . البته نه حرفه ای ولی خب دیگه الان راحت میتونم اگه ماشین خراب بشه درستش کنم

فداتشم عزیزم ❤️شما و نامزدتون ، مثل من بلندپروازین و میخواین از همون اول موفقیت رو یه شبه بدست بیارین🙂

فداتشم عشقم 🥰بله عزیزم البته اولش که نه ‌، وقتی حرفه ای بشنمن خودم ۴ ۵ ماهه یاد گرفتم . البته نه حر ...

ن خشگلم نامزدم نیست باهم دوستیم 

میدونیم هرچیزی سختی داره ولی برا چیزی ک میخایم حداقل باید ماهی ۲۰.۳۰ درامد باشه 

حداقل پول رهن خونه جور کنیم🥺🤲

ن خشگلم نامزدم نیست باهم دوستیم میدونیم هرچیزی سختی داره ولی برا چیزی ک میخایم حداقل باید ماهی ۲۰.۳۰ ...

بله عزیزم متوجه شدم پارتنرتون هستن . ما نامزد صداش میکنیم😁

بله عزیزم . الان برای یه زندگی معمولی ماهی ۱۰۰ تومنم کمه ولی چه میشه کرد؟💔🤦‍♀️

تلاش کنید انشاءالله بهمدیگه برسید و یکی از افراد ثروتمند ایران و جهان بشین 😍😍

بله عزیزم متوجه شدم پارتنرتون هستن . ما نامزد صداش میکنیم😁بله عزیزم . الان برای یه زندگی معمولی ماه ...

دورت بگردم خشگلم 

ن بابا ماهی ۱۰۰ چخبره ماهی ۳۰ دربیاره کافیه 

ولی نیست ک نیست

دورت بگردم خشگلم ن بابا ماهی ۱۰۰ چخبره ماهی ۳۰ دربیاره کافیه ولی نیست ک نیست

خدانکنه عشقم😘❤️

پیدا میشه ایشالا توکلتون ب خدا باشه عزیزم 

2810