2777
2789
عنوان

ویزیت آنلاین پزشکی (مشاوره رایگان)

266 بازدید | 29 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

واقعیتش یه مقدار وقت آزاد دارم میخام مجازی فعالیت کنم چون امکان فعالیت حضوری ندارم فعلا

ویزیت آنلاین+ثبت نسخه :  ۷۰هزارتومن

فقط مشاوره (در حد سوال های رایجی که همیشه جواب میدم) : رایگان

میتونین این تاپیک رو ذخیره کنید هرموقع امکان مراجعه حضوری به پزشک رو نداشتین ، همینجا پست بذارید یا به ای دی تلگرامم پیام بدید

@Amor_mio74

پزشک عمومی

در زمینه روانپزشکیپوست و موگوارشعفونیماماییاطفالداخلی...

من عفونت ادرار دارم دکتر قرص داد اما خوب نشدم علتش چی مدام عفونت میگیرم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون بخیر ببخشید من کنکوریم گفتم ببینم مفیده استفاده کنم روانپزشکم پارسال برای تمرکزم آن ریتا ...

کلا داروهای مولتی ویتامین و مینرال و همین داروی مکمل که شما نام بردید میتونه کمک کننده باشه تو دوره درس خوندن

ولی ریتالین  اگر بنا به تشخیص روانپزشک براتون تجویز شده بهتر بود استفاده میکردین.

اگر مشکل عدم تمرکزتون جدیه ،مجدد به روانپزشک مراجعه کنید 

پزشک عمومی

سلام خسته نباشید حد نرمال لنفوسیت و نوتروفیل مممنون میشم بگید

بصورت کلی لنفوسیت ۲۰ تا ۴۰ درصد

نوتروفیل ۴۰ تا ۶۰ درصد

ولی برای بررسی ما بنا بر شرایط بیمار اعداد دقیق تری رو در نظر میگیریم

پزشک عمومی

بصورت کلی لنفوسیت ۲۰ تا ۴۰ درصدنوتروفیل ۴۰ تا ۶۰ درصدولی برای بررسی ما بنا بر شرایط بیمار اعداد دقیق ...

برای کسی که التهاب روده داره تازگیا 

لنفوسیت ۴۲.۵

و نوتروفیل ۴۵.۹ اوکیه؟

..
2810