بیینید روز ۱۴ ای یو ای بتا ۹بد ۳روز بعدش بتا ۱۸۰و۴۸ساعت بد ۷۶۰ولک دیدم و روز ۳۵بارداری ساک ندیدن و گفتن بتا تکرار کن و ۴۸ساعت بد از اون ۷۶۰ شده بو ۷۳۰یعنی کمتر این بعنی خارج رحممشکوکشدن اما تولوله هام ندیدن چیزی به نظرتون چیه داستان باز گفته ۵شنبه تکرار کن
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم استرس سمه سممممم اونو خدا داده مطمئن باش خودشم نگه میداره عزیزم فعلا استرس نداشته باش خوشحال باش به هیچ چیییز تاکید میکنم هیچ چیز فکر نکنننن که چرا بتا بالا اومد یا پایین باورشو داشتی بالا بره ؟ گفتی مال دوستومن یک روزم عقب تر بود اون همه بتا بالا پس دیگه مال من منفی هست ولی دیدی که شد خدا خدای غیر ممکن هاست بسپر به خودش با گریه و استرس تو همه چی خراب میشه و اون گریه اگه بخواد بیوفته و یا بمونه جلودارش نیست پس فکر نکن حله؟ تو یک هفته فقط یک هفته بسپر دست خدا میدونی دارم درمورد کی حرف میزنم خدا که دنیارو دستش گرفته داره اداره میکنه میلیارد ها میلیارد خودشونو سپردن دست اون فعلا یک هفته بسپر خودتو ببین چیکار میکنه، حله ؟؟؟
بنظر من میگما دکترا رو نمیدونم که صد در صد حرف اونا درست تره میگم یک هفته نرو تا اونموقع صد در صد درست میشه و همه چی معلوم میشه ولی من مطمئنم بعد ای یو ای شما باردار شدی یعنی منظورم اینه با اقدام های خودتون چون اگه با ای یو ای بود باید تا اونموقع بتا بالا میرفت
بنظر من میگما دکترا رو نمیدونم که صد در صد حرف اونا درست تره میگم یک هفته نرو تا اونموقع صد در صد در ...
are man migam khodam bardar shodam to eghdama badeah chon 3bar dashtam bbin age mashkok b kharej rahrm nabodam nmiraftam ama midoni bayad peigir basham khatar dare
are man migam khodam bardar shodam to eghdama badeah chon 3bar dashtam bbin age mashkok b kharej rah ...
اره راست میگی باید پیگیری بشه چون تو دل ادمو خالی میکنن دکترا ولی عزیزم بهت قول میدم نی نی محکم چسبیده عزیزم اونروزی که رفتید ۹ بود یعنی تازه وارد خون شده اون هورمون خیلی زوده بخوای ساک حاملگی رو ببینی انشالله که دیده میشه و راحت میشی یه بار از دهن خود دکترم سنیدمگفت زیر ۲۰۰۰ ساک بارداری دیده نمیشه