2777
2789
عنوان

بچه های اهل فن بیان کمک

94 بازدید | 15 پست

فردا یه قرار دارم

اولین قراره...

داستان اینجوریه که من این آقا رو توی کوه دیدم ۶ ماه پیش

و بعد دوستی ما اینجوری بود که یا توی کوه همو میدیدم یا چت میکردیم

و ابراز علاقه ای بطور مستقیم در کار نبوده

بحث های اجتماعی بوده بیشتر یا حرف های دیگه

همسن هستیم

هر دو متولد ۷۰

تا اینکه دو روز پیش گفت میتونم ببینمتون؟

و قراره فردا همو ببینیم

نمیدونم براش چیزی بخرم یا نه

از اونجایی که خیلی به نوت برداری علاقه داره میخوام یه دفتر نوت برداری یا یه بولت ژورنال براش بخرم 

ولی نمیدونم براش گل هم بخرم یا نه...

رویاهای بزرگی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچی نیاز نیس بخری، خریدنی باشه اون باید پیشقدم بشه، اینجوری هم پررو میشه هم حس میکنه چه تافته ای هس که با گل ب دیدنش رفتی، ضمنا گل رو برا خانوما میخرن ن برا آقا، اگه ارتباطتون ادامه پیدا کرد به وقتش مناسبتها برا هم کادو میخرین، اما الان اصلا چیزی نخر

بخدا طوفانی وارد شدم یه خودی نشون بدم🤣🤣🤣🤣زدی تو ذوقم حلالت نمیکنم🤣🤣

دفعه بعدی که خواستم ماشین بخرم میام سراغت 

فعلا مسئله احساسیه 😂🤚

رویاهای بزرگی دارم
نه هیچی نیاز نیس بخری، خریدنی باشه اون باید پیشقدم بشه، اینجوری هم پررو میشه هم حس میکنه چه تافته ای ...

خوب شد پس من این تاپیک رو زدم

ب خدا واقعا تو فکر بودم چی بخرم

ولی میبینم که الان نظر همه روی هیچی نخریدنه...

رویاهای بزرگی دارم
خوب شد پس من این تاپیک رو زدمب خدا واقعا تو فکر بودم چی بخرمولی میبینم که الان نظر همه روی هیچی نخری ...

ن خانم پیشقدم بشه برا قرار اول کادو بخره ارزشش خیلی میاد پایین، اینجوری طرف حس میکنه خودتو تحمیل میکنی، شاید طرف هم برات چیزی نخره چون قرار اول هس نهایتا یه کافه دعوتت کنه، فقط موقع تولد و ولنتاین اینا متقابلا برا هم کادو بخرین 

ن خانم پیشقدم بشه برا قرار اول کادو بخره ارزشش خیلی میاد پایین، اینجوری طرف حس میکنه خودتو تحمیل میک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

واقعا توی این زمینه ها خیلی بی سیاستم...

رویاهای بزرگی دارم
مرسی عزیزم از راهنماییتواقعا توی این زمینه ها خیلی بی سیاستم...

قربانت گلم، کلا یادت باشه در چنین موردهایی حتما تاپیک بزنی و نظر بخای، اونوقت اگه چندین نفر هم نظر بودن همون کارو انجام بده

2810