2777
2789

سلام،  بین دو تا پیش دبستانی موندم،  هر دو تو یه مسیره یه کوچه فرقشونه،  اما یکیش مدرسه غیرانتفاعیه و شهریه حدود 21 تومنه،هزینه های دیگه مجزا باید بدیم و شیفت عصره، 

یکی دیگش پیش دبستانی قرانیه،  طبقه دوم حسینیه هست و فضای بسته تری داره، شهریه 10 تومنه و کتابای اموزش پرورش هم گفتن کار نمیکنیم و خودمون کاربرگ داریم هر چی لازم باشه بهشون یاد میدیم، و احساس میکنم فضای شادتری بشه و بازی بیشتر بکنن با بچه،و شیفت صبحه

حالا کجا بزارم به نظرتون؟؟ اموزشای پیش دبستانی ها با هم فرق داره؟ 

مدرسه اولی هزینه های قر و فری دیگه هم زیاد داره. 

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه پیش دبستانی چقد اموزش با قانون و مقرارات مهم تره یا نه بهش سخت گیری نشه بهتره؟

چون سال دیگه رسماً پایه اول رو باید آغاز کنه به نظرم آموزشی که قانون و مقررات درش بیشتره خیلی میتونه بچه رو آماده کنه

اینجوری مسئولیت خودتون براسال بعد خیلی سبک تر میشه.

بچه پیش دبستانی چقد اموزش با قانون و مقرارات مهم تره یا نه بهش سخت گیری نشه بهتره؟

به نظر من پیش دبستانی فقط برا بازی و آمادگی بچه ها برا سال اول دبستانه اصلن آموزش خاصی نیاز نیست بچه ها الان  همه تقریبا مهارت های لازم رو دارن.

من باشم همون دومی میزارم بنظرم لازم نیس اینهمه هزینه کنی واسه پیش خدایی۲۱ خیلی زیاده

تازه لباس ورزشی و کلی چیزای دیگه هم گفتن که 5 تومن ببالا میشه اولی

به نظر من پیش دبستانی فقط برا بازی و آمادگی بچه ها برا سال اول دبستانه اصلن آموزش خاصی نیاز نیست بچه ...

اره افرین، مرسی 

تازه لباس ورزشی و کلی چیزای دیگه هم گفتن که 5 تومن ببالا میشه اولی

اینقدر واسه هر جشن و برنامه پول میگیرن که پشیمون میشی همون دومی بهتره اون پول اضافه رو یه جای دیگه برا بچتون هزینه کنید خیلی بهتره

2810