2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براچی خوبه

برای وسواس فکری بیخیالی برای آرامش اعصاب برای اینکه فکر زیاد و اشفته نکنی .مرتب باید بخوری حدود یه ساعتی مثلا هر روز ۴ عصر حدودا. دو هفته تا بیست روز طول میکشه تا اثر کنه  و قتی شروع کردی فک نکن چقد اوکی هستی بی خیالی دیگه نیاز نداری ادامه بدی در واقع اثر قرص هست و هرگز به یک باره قطع نکن.ارامش و تحربه کن 

برای وسواس فکری بیخیالی برای آرامش اعصاب برای اینکه فکر زیاد و اشفته نکنی .مرتب باید بخوری حدود یه س ...

اره بنظرم این ساعت بهتره. میشه این ۴ روز ۱۲ ظهرخوردم روزی یه نصف..الان دیگه ۴ عصربخورم ..واینکه ازکی میتونم یک قرص کامل بخورم یه هفته یادوهفته؟؟فدات شم ببخشید سوالام زیاد شد بخدا افسردگی ازپا درم اورده

سر خود که نباید بخوری میدونی چقدر میتونه خطرناک باشه شماها واقعااا مغزتون مشکل داره خدایی دکتر واسه چیه؟؟؟ حداقل اگر سرخود میخوری یه قرص آرامبخش گیاهی مثل ریلکس هرب بخور بخدااا که رد دادین

سر خود که نباید بخوری میدونی چقدر میتونه خطرناک باشه شماها واقعااا مغزتون مشکل داره خدایی دکتر واسه ...

عزیز جان آسنترا کاملا بدون عوارض هست داروخانه هم بدون نسخه میده قرص سنگینی که نیست. انقد برای کسی که وسواس فکری و زود عصبی شدن داره مزایا داره  .اسنترا جزو داروهای کم عارضه و موثر و کم یا بی خطر هست البته برای کسی که افکار آشفته رفتارهای وسواس گونه و تکرار کارهای بیهوده داره.

اره بنظرم این ساعت بهتره. میشه این ۴ روز ۱۲ ظهرخوردم روزی یه نصف..الان دیگه ۴ عصربخورم ..واینکه ازکی ...

ببین شما افسردگی اگر داری و از هیچی لذت نمیبری و انگیزه نداری و گریه میکنی حتما باید به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنی احتمال اینکه فلوکستین برای شما تجویز کنن هست آسنترا برای وسواس و ارام کردن ذهن هست.

به خاطر عوارض میگی حاظرم بمیرم ولی حالم خوب شه

اره به خاطر عوارض میگم بدون تشخیص پزشک نخور بخدا دکتر واسه همین روزاست بعضی هاذبا اسنترا تپش قلب میگیرن باید کنارش پراپرانول بخورن برو متخصص اعصاب و روان 

ببین شما افسردگی اگر داری و از هیچی لذت نمیبری و انگیزه نداری و گریه میکنی حتما باید به روانشناس یا ...

عزیزم شرایط دکتررفتن ندارم اصلا.    نه بخاطر بحث مالی ها ...اما آره خدارو شکر زندگیم خوبه چیزی کم ندارم ولی انگیزه ندارم  حوصله هیچکسو ندارم همش دوسدارم تنها باشم هیچی ازته دل خوشحالم نمیکنه و به جاش اضطراب اجتماعی شدید دارم  پسروهمسرمم گرفتار من شدن  بنظرت فلوکستین ۱۰ هم همراه این بخورم.؟؟مشکل اصلیم اینه که بااینکه قیافم معمولی روب بالاهس همش گیرم رو قیافم وازخودم ایراد میکنم حس ناکافی بودن وزشت بودن دارم اعتماد بنفسم صفره ..اصن تموم افسردگیم از همین نشات گرفته که خودمو دوست ندارم بااینکه خیلیا ازخودم معمولی ترمیبینم که شادن وموفق.  ولی من این ذهن لعنتی رو نمیتونم قانع کنم 

عزیزم شرایط دکتررفتن ندارم اصلا. نه بخاطر بحث مالی ها ...اما آره خدارو شکر زندگیم خوبه چیزی کم ند ...

ببین من که نمیتونم  بگم یک جلسه هم روانپزشک بری کافیه که بگه فلوکستین یا چی لازم داری. فلوکستین خب شادی آور هست ولی آسنترا بی خیال کننده من نمیتونم بگم شاید تداخل داشته باشن. یک جلسه هم مونده برو روانپزشک  ممکنه دو دارو با دوز خاص برات تجویز کنه .حیفه که بخوای افسرده باشی و کاری نکنی.چون افسردگی داری سر خود نمیتونی دارو بخوری گلم.

2810