2777
2789

من دیروز زایمان کردم و از دیروز تا دیشب فکر کنم چهار بار شکمش کار کرد و هم شماره ۱ و شماره ۲ دفع کرده بود 

اما از دیشب تا الان فقط دوبار شماره ۱ داشت و اصلا دفع نداشت عادیه؟؟؟؟؟؟؟

شیر خودمو میدادم الانم یکم شیر خشک دادم 

خدا بداند کافیست❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرشو تازع چن ساعت میشه عوض کردم ک شاید دفع داشته باشه با شیر خشک

گریه زیاد نمیکنه؟ اگه خیلی گریه میکنه یعنی سیر نمیشده‌. حالا صبر کن تا فردا، الگوی دفع بچه ها با هم خیلی فرق میکنه. ماما به من گفت از ده بار در روز تا هفته ای یه بار هم میتونه طبیعی باشه!!! مهم اینه که شماره یک رو هر روز داشته باشن.

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸
گریه زیاد نمیکنه؟ اگه خیلی گریه میکنه یعنی سیر نمیشده‌. حالا صبر کن تا فردا، الگوی دفع بچه ها با هم ...

چرا گریه زیاد میکرد شیر خشک گرفتیم دادم الان تخت گرفتع خابیده قشنگ مشخصه رنگ ب روش اومده 

پس اگه شماره یک رو هر روز نکنه ببرمش دکتر صد در صد؟

خدا بداند کافیست❤️
چرا گریه زیاد میکرد شیر خشک گرفتیم دادم الان تخت گرفتع خابیده قشنگ مشخصه رنگ ب روش اومده پس اگه شمار ...

پس همون، شیرت فعلا کافی نبوده براش. البته اگه میخوای شیر مادر بخوره، تو‌این فاصله شیر رو بدوش که خشک نشه. برای بعضی ها اولش کمه، اما بعد درست میشه. 

بله، نوزاد حداقل یه بار رو باید ادرار کنه در روز، شده خیلی کم. معمولا هم میکنه، نگران نشو.

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸