بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اسهال فقط ببر فوق تخصص گوارش کودکان من دو تا بچم آلرژی گاوی داشتن اسهال شدید می شدن برای اسهال هیچ دکتری بدرد نمیخوره فقط فوق تخصص گوارش کودکان که کارش خوبه تو شهرتون ببر که زود خوب بشه
اگه شیر خودت رو میخوره با دست خالیش کن شیرتو اولش رو که ته شیری رو بخوره که زود اسهال بند بیاد قطره ...
قطره هارو دکتر نوشت اثر نکرد گفت یوموگی بده که اینم دو روز میدم اثر نکرده. حالا گفتم شیرخشک خصوصو اسهال بگیرم امشب بهش بدم فقط نمیدونم چند بار تو روز بدم
ساراجان الان میخام برم بگیرم چند بار تو روز بهش بدم . قبلا شیرخشک معمولی گیگوز میدادم چند روزه نمیخوره مزشو دوست نداره فقط شیر خودمو میخوره. ولی شیرخشک اسهال اثر داشته باشه هرجور شده بهش میدم
قطره هارو دکتر نوشت اثر نکرد گفت یوموگی بده که اینم دو روز میدم اثر نکرده. حالا گفتم شیرخشک خصوصو اس ...
اگه شیر خودت رو میخوره شیر خشک نده یه قطره شیر خودت بهتر از شیر خشک اینو دکتر دخترم گفت اول شیر رو با دست خالی کن ته شیری رو بزار تو دهنش تا کامل بخوره مواد اصلی شیر تو ته شیره اولش آب خالیه