2777
2789

و حرفاموبگم بلکه شاید آروم شم  و اینهمه جای سوالی که برام مونده رو جواب بده یعنی فقط بدنبال جوابشم ولی میگم فقط خودمو کوچیک میکنم نظرشماچیه دوسال ازاون ماجرامیگذره شایدم سه سال اصلا تاریخارم قاطی کردم ولی خب قلبم شدیدا این نیازو القامیکنه ومیترسم ازاین احساساتم ک هرچی میکشم ازاحساساتی بودنم هست

بزنگ و سوالاتو بپرس خودتو راحت کن

بهتر از سردرگمیه

منم همیشه احساسی بودم

ولی گاهی وقتا فقط تو یه ثانیه تصمیم میگیرم 

میگم بالاتر از سیاهی رنگی نیست

فقط به بدترین اتفاقی که میتونه بیوفته فکر کن

اگر طاقتشو داری برو سوالاتو بپرس که تکلیفت با خودت و دلت معلوم شه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
بزنگ و سوالاتو بپرس خودتو راحت کنبهتر از سردرگمیهمنم همیشه احساسی بودمولی گاهی وقتا فقط تو یه ثانیه ...

طاقتشو دارم منتها روزای اخراینطوری تموم شد که اون قهرکرد ومن هرچقدرزنگ وپیام دادم جواب نداد چندین ماه بعدش پیام دادم میخام حرف بزنم ک اونم زنگ زد بهم ولی توتماسی ک داشتیم یکم حرف زدیم ولی بعدش من شوکه شدم از ماجرایی ک خبرداشت و من نمیخاستم بدونه بخاطر همین خودمو زدم کوچه علی چپ وهمش می خواستم خدافظی کنم اون میگفت چرامیخای خدافظی کنی تااینکه دوباره ادامه دادم حرفامو ولی اخرین حرفی ک زد بهم گفت مواظب خودت باش ومنم گفتم بهم زنگ بزن  ولی هیچ وقت زنگ نزدکلا مقصرمنو‌دونست وشاید من مقصرجدایی بودم ولی بد خدافظی کرد هیچی نفهمیدم اصلا نفهمیدم چرااینطور کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طاقتشو دارم منتها روزای اخراینطوری تموم شد که اون قهرکرد ومن هرچقدرزنگ وپیام دادم جواب نداد چندین ما ...

اگر نمیتونی از فکرش در بیای بهش پیام بده حالتو براش توضیح بده بگو باید حرف بزنید حرف که بزنید همه چی حل میشه 

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡