2777
2789

سلام عزیزم.وقت بخیر.ببخشید اون تاپیک قفل بود مجبور شدم اینجا پیام بدم.درمورد آنزیو سوال دارم.دختر منم ۷ سالشه و امروز گفتم احتمالا انژیو بشه.سختنبود انژیو؟دختر گلتون اذیت نشد؟ممنون میشم جواب بدین

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام عزیزم.وقت بخیر.ببخشید اون تاپیک قفل بود مجبور شدم اینجا پیام بدم.درمورد آنزیو سوال دارم.دختر من ...

سلام عزیزم...اصلا سخت نبود خیلی ساده ترازاونچه بودکه فکرشومیکردم...ای کاش نترسیده بودم همون دوسه سالگی برده بودم ...اصلانگران نباشیداصلا دردنداره فقط مراقبت بعدش مهمه که بپربپرنکنه تاشش ماه کسی توسینه اش ضربه نزنه وسرمانخوره...انشالاه خیره برای شماهم خوب پیش میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم...اصلا سخت نبود خیلی ساده ترازاونچه بودکه فکرشومیکردم...ای کاش نترسیده بودم همون دوسه سال ...

ممنون بابت جوابتون.دخترم فعلا هولتر ۲۴ ساعته باید ببندن بعدش دکتر گفت احتمال زیاد آنژیو بشه.دختر شما هم تپش قلب داشت؟کدوم بیمارستان بودین؟

خیر.مشکل دخترشماچیه؟من شیرازببمارستان دنا بودیم

مشکل دختر من تپش قلبه.تاحالا دوبار تپش قلب شدید گرفته و ی ساعتی طول کشیده.یک بار انقدر شدید بود که میگفت گردنم تکون میخوره.ولی خیلی وقته دیگه اونجوری نشده