2777
2789
عنوان

عمل لیپو ابدوپلاستی با پیکرتراشی

144 بازدید | 11 پست

با سلام به همه میخوام که تجربم رو از عمل لیپو ابدوپلاستی‌ در اختیار شما قرار بدم :من تا قبل از بارداری یه زیر شکم کوچیک داشتم که خیلی باهاش مشکلی نداشتم ولی بعد از زایمان  اون زیر شکم کوچولو بزرگتر شده بود و از اون بدتر اینکه الان بالای ناف هم با خوردن یه لیوان آب میومد جلو ،در واقع صبح ناشتا بالای ناف تخت تخت بود و تا بعد از طهر میشدم یه خانم پنج ماهه باردار! و این منو آزار میداد ،چند بار برای عمل صرفا لیپو مشاوره رفتم و گفتن که چون عضلات بالای شکم بخاطر بارداری شل شده معده و روده رو نمیتونه نگهداره و بعد از خوردن غذا شکمت میاد بالا ،و بعد از عمل باید برای سفت شدن اون عضلات ورزش حرفه ای کنی!!!!!!خب من اگه اهل ورزش بودم که دیگه عمل لیپو نیاز نبود ولی در مشاوره های بعدی متوجه شدم که باید ابدوپلاستی کنم ،ولی شدیدا میترسیدم ،ولی پس از فراز و‌نشیب های فراوان و‌ترسهای  زیاد بلاخره رفتم اتاق عمل با وزن شصت  کیلو و قد۱۶۲!

صبح ساعت هشت رفتم اتاق عمل و یک بعد از ظهر ریکاوری ،بعنی هفت ساعت بیهوشی!!!!

توی بخش بیدار شدم و درد خاصی نداشتم ،بعد به من آبمیوه دادن و بعد از کشیدن سنود رفتم دستشویی و ساعت هفت شب ترخیص ،از اینجا دیگه حال جهنمی شروع شد حالت تهوع شدید و استفراق در حد مرگ،انقدری که ساعت یک شب توی حموم بیهوش شدم و افتادم کف حموم شوهرم صدای افتادنم رو شنید و اومد سراغم ،شانس آوردم که سرم جایی نخورده بود !به من گفته بودن دوره نقاهت عمل یک هفته هست و بعد میتونم برم سرکار !!!!!دروغ محض!!!!!!! حداقل زمان لازم برای نقاهت دوهفته هست :قابل توجه شاغلین !!!توی هفته اول  درد فقط در  زمان بلند شدن از تخت بود و کمر درد شدید زمان راه رفتن و کشیدگی شدید عضلات شکم  دائما ،و تپش قلب در زمان راه رفتن ،ولی حالم انگار که سزارین کردم و بعد یه تریلی از روم رد شده 🫤انگار که تو برزخ بودم ،بعد از پنج روز درن ها رو‌کشیدم ولی خونریری تا روز دوازدهم ادامه داشت ،از روز دهم به اجبار رفتم سرکار ،نگم براتون که چقدر زجر کشیدم !!!ساعت ده صبح دیگه کاملا خمیده راه میرفتم سر کار و نمیتونستم صاف راه برم ،راستی تا دوهفته اسهال شدید بودم ،الان چهار هفته از عملم گذشته ،کمردردم خوب شده ولی  تقریبا ده روزه که دردهای جدید دارم :سوزش در نواحی عمل ،انگار که به تیکه زغال داغ گذاشتن تو پهلو ها و شکمم ،و دردهای تیرکشنده مداوم !!!بطوری که دائم میگم این چه غلطی بود که کردم،خلاصه اگه تصمیم به عمل گرفتین چند توصیه دارم براتون ،حتما شب اول بیمارستان بمونید حتی اگه هزینه بیشتری داشته باشه ،اگه شاغلین حتما حداقل دو هفته مرخصی بگیرین سوم تا زمانی که درن دارین مدام وضعیت درن رو چک کنید که تا نشده باشه که خون نتونه رد شه و در نهایت بابا عمل نکنید دیوانگیه 

خواهر منم عمل کرد واقعا ارزش نداره اینقدر زجر بکشی که خوش تیپ شی . ورزش ساده تر.  سالم تره . این عمل ضعف عمومی  ایجاد میکنه خودت رو تقویت کن و چیزای خون ساز بخور . ترانسفر چربی هم انجام دادی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون وزنو قد اشتباه خودت بود عمل کرد میتونستی با ورزش و البته یکم صبوری ی بدن عالی بسازی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

برای اینکه ورزش نکنی خودتو سپردی زیر بار همچین عمل پر ریسکی

حاضرم قسم بخورم با اصلاح مزاج درست میشدی اون نفخ و سردی معده و روده ات درست میشد

جای تاسفه که ۹۹ درصد پزشکی شده تجارت و خانمها هم که فقط بکش و خوشگلم کن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

منم دقیقا تو همین قد و وزنم شکمم زده جلو بعد زایمان الان دو ماهه دارم ورزش میکنم یکم بهتر شده اما حس میکنم برم عمل کنم ولی با این توصیفاات میترسم

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی