اگر واقعا میتونی درست کنی نیازی نبود به من بالای ده پیام بدی کار و طرحهارو بفرستخودت مینشستی طرح خود ...
اگر خوشم میومد که منتظر پست شما نمیشستم درست میکم چون ثابت کنم اینقدر نمیارزه سیم مقتول ۱۵ تومنه ۲۰ مترش، بعد شما ۱ مترم نزاشتی میخوای ۷۵۰ بگیری سره گردنست مگه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
استاد حدود دویست نیرو داره شمام میتونید باهاشون همکاری کنید و کسب درامد کنید کنارشون
علاقه ندارم
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خیلی زیباست. کارای هنری همگی زیبان. موفق باشید. منتها متاسفانه اینجا بهایی به هنر نمیدن. صد حیف
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اخه سفارشها فرق میکنه چون سلیقه هر مشتری فرق میکنهاین سفارش دوبعدی و سه بعدی هستشمام باید سلیقه خودت ...
شوخیه دیگه ؟؟
الان این شی دست ساز شبیه عکسه؟؟
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
آره این اصلا در حد عکسای اول نبود. انگار کاردستی یه بچست
به شما ربطی داره؟ 😐من نظرمو به استارتر گفتم قاشق نشسته نباشید دیگه
بعدم خودت برو توی سایت ببین چخبره