2777
2789
عنوان

نظر بدید این دکوری ها چطورن خواهشا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 66 پست
اگر واقعا میتونی درست کنی نیازی نبود به من بالای ده پیام بدی کار و طرحهارو بفرستخودت مینشستی طرح خود ...

اگر خوشم میومد که منتظر پست شما نمیشستم درست میکم چون ثابت کنم اینقدر نمی‌ارزه سیم مقتول ۱۵ تومنه ۲۰ مترش، بعد شما ۱ مترم نزاشتی میخوای ۷۵۰ بگیری سره گردنست مگه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
استاد حدود دویست نیرو داره شمام میتونید باهاشون همکاری کنید و کسب درامد کنید کنارشون

علاقه ندارم 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤕🤕اسن زیبا نیس

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خیلی زیباست. کارای هنری همگی زیبان. موفق باشید. منتها متاسفانه اینجا بهایی به هنر نمیدن. صد حیف

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2805
اخه سفارشها فرق میکنه چون سلیقه هر مشتری فرق میکنهاین سفارش دوبعدی و سه بعدی هستشمام باید سلیقه خودت ...

شوخیه دیگه ؟؟ 

الان این شی دست ساز شبیه  عکسه؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
شوخیه دیگه ؟؟ الان این شی دست ساز شبیه عکسه؟؟

آره این اصلا در حد عکسای اول نبود. انگار کاردستی یه بچست

😂باز هم زیبا نیست

متاسفانه نگاهت زیبا نیست  

من معماری خوندم .ترم دو که بودیم یکی از استادا برای پرورش قدرت ذهن و‌خلافیت همچین پروژه ای بهمون داد .با یک متر سیم‌مفتولی مجسمه باید میساختیم 

خییییلی سخته بچها خییییلی 

اصلا کار راحتی نیست

خیلی قیمت های خنده داری داره خدایی اون گیتاره چرا باید ۲ میلیون باشه؟ میدونم زحمت‌میشکن ولی هیچکی ۲ ...

میخای بخری بخر نمیخری چرا توهین میکنی؟شخصیت نداری؟

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
میخای بخری بخر نمیخری چرا توهین میکنی؟شخصیت نداری؟

به شما ربطی داره؟ 😐من نظرمو به استارتر گفتم  قاشق نشسته نباشید دیگه 

بعدم خودت برو توی سایت ببین چخبره 

2810