2777
2789
عنوان

چرا هیچ پسری پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 36 پست
چون اخرش درد و دلاتو میزنه تو سرت عزیزم ...متاسفام رک میگم

همینه بخدا 😭

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
چرا این همه آدم دوست پسر دارن من تا با یکی صحبت می‌کنم منو واسه رابطه می‌خواد 😭

تو تنها نیستی بخدا وضع منم همینه دوروز نگذشته بطور مستقیم وغیرمستقیم میگن بیا س...الان یک ساله ک تنهام چون اکثرااا بخاطر نیازشون دوست میشن 

همه چی درست میشه،۱۳ مین ماه، روز۳۲ام،ساعت ۲۵ ☻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تنها نیستی بخدا وضع منم همینه دوروز نگذشته بطور مستقیم وغیرمستقیم میگن بیا س...الان یک ساله ک تنه ...

غرور ادم خورد میشه 😭🤦🏼‍♀️

بخدا ما زناعم نیاز داریم ولی انقدر بولدش نمیکنیم ک 

پس مردم از کجا میارن اون دوست پسرای خوبو🥲؟ 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
غرور ادم خورد میشه 😭🤦🏼‍♀️بخدا ما زناعم نیاز داریم ولی انقدر بولدش نمیکنیم ک پس مردم از کجا میارن ...

اره دقیقا حق میگی 

منم چندمورد دیدم ک حتی دوسالم باهم بودن اصلا حرف رابطه ام نزده پسره 

نمیدونم بخدا من ک احساس میکنم شانس دارن 

همه چی درست میشه،۱۳ مین ماه، روز۳۲ام،ساعت ۲۵ ☻

من یه دختری رو دوس داشتم ، چون دیونه بود. هیچوقتم ازش رابطه جنسی نخواستم سه چهار سالیم باش بودم. بش دلبسته شدم گفتم بش رابطه جدی میخوام باش شروع کنم که قبول نکرد . گفت من اویزونشم🥲 حالا منظور اینکه دلبستگی ممکنه پیش بیاد . اگه قصد رابطه جدی ندارید شاید بهتر باشهتنها باشید

من یه دختری رو دوس داشتم ، چون دیونه بود. هیچوقتم ازش رابطه جنسی نخواستم سه چهار سالیم باش بودم. بش ...

رابطه جدی  یه چیزه و جنسی چیز دیگری تفکیکش کن خواهشااااا 

اره دقیقا حق میگی منم چندمورد دیدم ک حتی دوسالم باهم بودن اصلا حرف رابطه ام نزده پسره نمیدونم بخدا ...

ولی تنهایی خیلی سخته خیلی 🥲

میدونم. تو رابطه جدی میخوای شروع کنی؟

اره مگه مسخره کردم خودمو 

قشنگ درکت میکنم چون خودمم تنهام

میدونی بدیش چیه 

من برم به مامانم بگم دوست پسر میخوام از خونه پرتم میکنه بیرون لعنتی منم ادمم میخوام زندگی کنم … 

تو شوهرت و داری من چی پسسس