2777
2789
عنوان

خاطرات مسخره کراش زدن😆😅🤣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 50 پست

پشت پنجره داشتم دزدکی نگاش میکردم اون بیرون بود داشت با یکی حرف میزد منم قشنگ دستم زیر چونم بودو زل زده بودم بهش ...

هه چه مسخرع  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

وقتی ۱۰ سالم بود رو پسر عموم کراش بودم و باهاش رویا پردازی میکردم هفته دیگه عقدشه😂

ی بارم وقتی ۱۴ سالم بود رو یکی ۲ سال کراش بودم ی یوتیوبر بود ولی معروف نبود ی لایو گذاشت اینستا با ی دختره با پیج فیک رفتم تو لایوش ازش پرسیدم این دختره دوس دخترته گفت نه ریختم تو لایوش شروع کردم به ابزار علاقه کردن دختره کامنتامو برای پسره میخوند😂 گفتم آرمین من دوست دارم آرمین گف من همتونو دوس دارم گفتم آرمین شماره بده دیدم بقیه پسرا دارن شماره میدم😂😂 چن ماه بعدش فهمیدم دختره دوس دخترش بوده😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا در مرحله جذب کراش قرار دارم ببینم میتونم یه کاری کنم بیاد جلو 😂با تجربه ها کمک کمک🤭🤦🏻‍♀️

ولی جریانش توی تایپکای قبلیم هست 

خداروشکر سوتی ندادم پیشش 

محمود احمدی‌نژاد هسدم عضوی از خانواده نی نی سایت🫠😂

2805

یه پسره بود میومد تو عروسیهای فامیل مفنی ارگ میزد روش کراش بودم الان قدش پونزده سانت از من کوتاهتره هیچ جوره نه خوشگله نه شیکه نه باکلاسه نه کاریزماتیک هیچی هیچی 🤣🤣🤣

فعلا از کسی خوشم میاد نزدیک یکساله

ولی یکطرفس و طرفم اصلا نمیدونه

همکلاسیمه و صرفا یه ارتباط دانشجویی طور و رسمی داریم

یه آدم معمولیه

حتی نمیدونم چیشو دوست دارم فقط برام مهمه

اطلاعات زیادی هم راجب خودش و اخلاق و خانوادش ندارم

هم سن و سال خودمم هست

@army_parandam   🗿🗿

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
وقتی ۱۰ سالم بود رو پسر عموم کراش بودم و باهاش رویا پردازی میکردم هفته دیگه عقدشه😂ی بارم وقتی ۱۴ سا ...

ای خدااااا😢😂

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

معمولا رو کسایی کراش میزنم ک یا همسن بابام یا چندین مایل ازم دورن🗿

شوگر ددی پسندی😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
فعلا از کسی خوشم میاد نزدیک یکسالهولی یکطرفس و طرفم اصلا نمیدونههمکلاسیمه و صرفا یه ارتباط دانشجویی ...

الان برا چ منی و تگ کردی ک تا چتاتونم خوندم؟ 

الکی مثلا من نمیدونم🤣🤣🤣

🚬
شوگر ددی پسندی😂😂

ن بابا شوهر ددی چیه ی زمان رو امیر حسین ا مان کراش بودم ک 18 سال بزرگتره 

ی زمان رو بازیگرای آمریکایی الان چند ساله خداروشکر رو 7، 8 سال بزرگ تر کراشم ول خب 7 پسر نرمال از کره جنوبین🗿🤣

🚬
2810