2777
2789
عنوان

کنکوریا تورو خدا میاین

159 بازدید | 43 پست

بچه ها من ی هفته س شرو کردم 

هشت نه سال از درس دور بودم

از هفت صب پا میشم ویدیو میبینم تستایی که خود معلما میگن تو ویدیو حل میکنم ولی ب کتاب تست و اینا نمیرسم

حس میکنم خیلی کند پیش میرم 

ب این ساعتا میرسم دیگ دیونه میشم میخوام یکیو گیر بیارم تیکه تیکه کنم

شماها چجور میخونین چکار میکنین؟

من چون صفرم خودم کتابارو میخونم زیاد متوجه نمیشم

سلام عزیزم انشالله که موفق باشی این حالی که الان داری تا حدودی طبیعیه چون هفت هشت سال بوده که دور از آموزش بودی  ذهن به تنبلی عادت می‌کنه ولی در کل به نظرم به این شکل خوندن شاید بعد یه مدت دلسردت کنه حتماً اگه شرایط داری کلاس‌های آنلاین شرکت کن و آزمون‌هایی مثل قلم چی که انگیزه و برنامه بده بهت که بتونی خوب ادامه بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولاش طبیعیه که نتونی تستارو حل کنی 

نگرانی به خودت راه نده ویدیو رو سعی کن با کتابت پیش ببری قبل فیلما یه رو خوانی کوچولو بکن 

تست که میزنی اولاش با ملاک یادگیری مطلبه پس اگه انتخاب کردی 20تا تست بزنی حتی اگه همه رو غلط زدی فقط خوب خوب تحلیلش کن از خودت پرس چرا این تستو اشتباه زدی اگه ضعف درسیه اون قسمتو مرور کن اگه هم نکتشو نمیدونستی نکتشو یادداشت کن

اولاش طبیعیه که نتونی تستارو حل کنی نگرانی به خودت راه نده ویدیو رو سعی کن با کتابت پیش ببری قبل فیل ...

تستا رو خوب حل میکنم اتفاقا

ویدیو ها خیلی زمانمو میگیره دلسردم میکنه حس میکنم نمیرسم

تجربیاصلا نمیتونم هزینه مشاور این چیزا کنمفقط در حد کتاب خریدن اونم ب سحتی😓

خب اخه اسی ۸ سال پیش درس میخوندی کنکور مدلش فرق داشت کتابا کلا متفاوت بود شما نظام قدیم بودی الان خب خیلی فرق داره با اون موقع ها وقتی میگی کتابو میخونی ولی هیچی نمیفهمی اخه فقط وقتت تلف میشه🙁🙁رشته من انسانیه من پسرخالم مشاور کنکوره خودشم رشتتش تجربیه هم کنکور نظام قدیم داره هم جدید ایدی کانالشو بدم؟

تستا رو خوب حل میکنم اتفاقاویدیو ها خیلی زمانمو میگیره دلسردم میکنه حس میکنم نمیرسم

منم همین حسو داشتم مشاورم گفت روی 2xببین 

اگه هم روی 2xمشکل داری گفت که فقط اون قسمتایی که مشکل داریو ببین

ولی کلا یا باید برای منبع آموزشی 

یا درسنامه باشه

یا فیلم آموزشی باشه

یا جزوه 

مثلا اگه تو فیلم میبینی بعد از فیلم تست بزن اصلا هم نگران طول کشیدنش نباش بالاخره نیاز داری آموزش ببینی

مشهدمعدل دیپلمم18.20ولی پیش خیلی کمه چون اونوقت تاثیر نداشت اصلا مهم نبود

اگه رشته عالی میخای بنظرم برنامه ریزی دوساله که

با ی سال یکم سخته

بچه نداری؟

من بچه دارم

همیشه تو همه کارای حکمتی هست شک نکن  
تستا رو خوب حل میکنم اتفاقاویدیو ها خیلی زمانمو میگیره دلسردم میکنه حس میکنم نمیرسم

سرعت  ویدیو هارو ×۲ بزار چون تایشمون زیادی طولانیه  تونستی جز تست های استاد رو یه منبع که خودشون پیشنهاد میکنن هم کار کن

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

2810