2777
2789
عنوان

شیمی کاربردی یا زیست سلولی مولکولی

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 66 پست
اها پس این شانس و فرصت بیشتر برای دولت‌یاست تجربی بودین؟

دانشگاه های دیگه هم در صورت رزومه قوی میتونن مشغول بشن 

بله تجربی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به داروسازی علاقه نداشتین؟

داروسازی به رتبه من نمی‌خورد منم پشت کنکور نمی‌خواستم بمونم 

داروسازی رو هم علاقه چندانی نداشتم از اینکه برم تو داروخونه کار کنم یا داروخونه بزنم 

شیمی خیلی گسترده تره و در صنعت های زیادی میشه کار کرد نفت و گاز صنایع دفاعی صنایع غذایی و آرایشی و شوینده و داروسازی و .... 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
2805

ببین عزیزم من بر اساس تجربه و دو سال پشت نشستن میگم بهت اتفاقا امروز هم وقت مشاوره داشتم به قول مشاورم رشته هایی که بر اساس علوم پایه باشه یعنی بر اساس چهار تا درس فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی باشه اصلا و ابدااااا توی ایران بازار کار درست و حسابی ندارهه و خیلی این رشته ها نادیده گرفته میشن یه نمونه زیست مولکولی که شما دارین راجبش میگین اصلا بازار کار ندارهه معلم زیست خودمم زیست مولکولی دانشگاه تهران خونده اخرش اومده معلم شده و دیده حقوق درست حسابی نداره کلا مهاجرت کرده رفتهه زیست مولکولی هم کلاا همنطور که از اسمش پیداس بر اساس درس زیست هست برا همین کلاااا حذفش کنن  باز بنظرم شیمی یکم بهتره

من شیمی خوندم

تبریز هستم ولی هیچ کاری براش نبود

خارج شهر تو شهرک صنعتی اونم با قانون کار و کمتر از قانون کار براش فقط کار وجود داره، 

ادامه دادم دکتری رفتم داروسازی  

زیست از شیمی هم بدتره وضعیت کارش

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
من شیمی خوندمتبریز هستم ولی هیچ کاری براش نبودخارج شهر تو شهرک صنعتی اونم با قانون کار و کمتر از قان ...

مگ میشه؟

یعنی دکترای داروسازی 

میشه همون دکتر داروساز خودمون؟😬😅

داروسازی به رتبه من نمی‌خورد منم پشت کنکور نمی‌خواستم بمونم داروسازی رو هم علاقه چندانی نداشتم از ای ...

اها درسته 

یعنی قبول میشدین هم نمی‌رفتین ؟

از نظر درآمدی کدوم ؟

مگ میشه؟یعنی دکترای داروسازی میشه همون دکتر داروساز خودمون؟😬😅

ذوق نکن گلم قبولیش از همون کنکور سراسری اگه زیر هزار بیاری بری داروسازی، قبولیش ازونم سخت تره

برمیگشتم عقب تک رقمی میاوردم سنگین تر بودم

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
2810