2777
2789

عزیزم متخصص مغز و اعصاب بردی؟؟

زردی نداشته یا ان ای سیو بستری نبوده؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه روزی از راه رفتنش و شیطنت هاش خسته میشی

چند وقت تحمل کن بهشت و که الکی نمیزارن زیر پاتون😂😂

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)

تو این سن بتونه هم نباید بذاری توی خیابون راه بره. یعنی میدوید هم باز مجبور بودی بذاری توی کالسکه یا بغلش کنی.

کم کم کمکش کن. دستش رو بگیر. تشویقش کن تا یاد بگیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

پسر برادر شوهرم ۱۸ ماهگی راه افتاد 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

صبر کن خواهر من پسرم یکسالو نیمشه تازه یاد گرفته ی چند قدم برداره وباز میفته🥲خودت کمکش کن دایم پاهاشو ماساژ بده تمرین کن باهاش. من اینکارو کردم ک تونست چهاردستو پاره بایسته صبر وطاقت میخاد فیلم از گوگل دانلود کن وانجام بده باهاش فیلمای کاردرمانی نتیجه میگیری چون من گرفتم

اگه بحثت نگرانیه که دکتر گفته وقت داره کلا بعضی بچه ها دیرتر راه میفتن. دختر منم ۱۴ ماهگی راه افتاد ولی وقتی راه افتاد زود به تکامل رسید و از بقیه جلو افتاد. زود و دیرش مهم نیست. اگر هم بحثت خستگی خودته که باید بهت بگم بچه من با اینکه راه میره هنوزم بغل میخواد و چسبه بهم.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)