2777
2789

یه هفتست بخدا از ۸ ۹ صبح دریل میزنن تا ۷ ۸ شب 😐 خب کار نهایت تا ساعت ۵ ۶ هست ، بخدا باردارم هستم انگار یچیزی هی میکوبن تو سرم ، دخترمم میگرن داره سردرد میگیره چند بار هم همسایه ها رفتن در خونشون ما هم رفتیم امروز صبح از ساعت یه ربع به ۷ شروع کرده بودن رفتم در خونشون گفتن خیلی زوده زنه با کمال پرویی گفت تو بچه کوچیک داری طلبکاری گفتم برو از همه همسایه ها بپرس جیک بچه من خدا شاهده در نمیاد همه راضین ازمون خیلی بی سر و صداییم گفتم میریم برگه مینویسیم میدیم به مدیر ساختمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسایه ما هم یه هفته امونمو بریده بود، پیگیری کردم دیدم پشت ساختمون ما دارن ساخت و ساز میکنن از اون بوده، شوهرم رفت بهشون گفت، گفتن یکی دو روز دیگه تمومه، منم دیگه مجبوری تحمل کردم تا تموم شد 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2805

یه هفته ای خیلی نیس کاردارن لابد با۳ماهه بی وقفه کارکردن همسایه مامن چی بایدب گم ؟خروزیه بحونه جدید اوناجوشکاری دارن واقعاخسته گنندس

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

یه هفته ای خیلی نیس کاردارن لابد با۳ماهه بی وقفه کارکردن همسایه مامن چی بایدب گم ؟خروزیه بحونه جدید ...

عزیزم اذیت دارن میکنن اذیت متوجه هستید خواب نداریم ؟

خونشون جدید نیست 

عزیزم اذیت دارن میکنن اذیت متوجه هستید خواب نداریم ؟خونشون جدید نیست

خب داره درستش میکنه ۱ماه بیشتربشه باید بری سراغشون

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

ما هم بازسازی داریم و سر صدامون زیاده، البته خدا رو شکر خیلی کمتر شده دیگه ، چون تخریبمون تموم شده، ولی خب از ۱۰ ۱۱ شروع میکنیم تا ۶ ۷ ، اما خب خیلی شرمنده همسایه هام، چون وسایلم رو چیدم تو پارکینگ و راهرو رو هم خاک برداشته، البته امروز رفتم جارو کردم راهرو هارو، ولی خب خدا خیرشون بده چیزی نمیگن، تازه دیروز به‌خاطر کار ما دو ساعت هم گاز نداشتن☹️ 

اوایل بارداریم همسایه بالاییمون شروع به بازسازی خونشون کرد.

اون وقتا شبها خوابم نمیبرد ساعت ۶ اینا خوابم میبرد اینا هم از صبح تخریب و .... انقدر گریه میکررردم و نفرینشون میکردم😑 مدام هم سردرد بودم از بی خوابی تو شهر غریب

الان کاملا درک میکنم

2810