2777
2789
عنوان

ذهنمو درگیر کرده اما متاهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفش چیه بنظرت

هرچی که هست بوی سو استفاده میاد میخواد همه جوره تیغ بزنه امروز اطلاعات سازمان فردا انگشتر پس فردا عکس 18+بعدش خونه خالی احتمالا همین جا دمشو قیچی کن اگه زندگیتو دوست داری

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
بعنوان پسر میگم احتمال خیلی زیاد گزینه ۳

داداش میدونه متاهلم 

وهمسرم فعلا پیشم نیست 

بنظرت بهش پیام بدم 

چجوری خواهرانه کارشو جبران کنم والبته ک من تو اون سازمان بهش نیاز دارم 

بعدشم داداش از سازمان رقیبش اطلاعات دارم ازم درخواست کرد بنویس منم گفتم نمیخوام ب ضرر سازمان  رقیبت پیش برم وب مدیرش گفت 

هرچی که هست بوی سو استفاده میاد میخواد همه جوره تیغ بزنه امروز اطلاعات سازمان فردا انگشتر پس فردا عک ...

راستش ی سازمان کارم گیره بشدت کمکم کرد 

دوست دارم کمکم کنه اما نمیخوام ب سمت مثبت ۱۸ برم حاضرم انگشتر بهش بدم  چ کارکنم ؟

بنظرم یکمی داری زیاده روی میکنی

من ندادم اطلاعات بهش ولی میخواست  بنویسم 

وگفت فلبداهه بنویس و ب مدیرش نشون داد آخرشم اطلاعات الکیمو  داد ب خودم 

راستش ی سازمان کارم گیره بشدت کمکم کرد دوست دارم کمکم کنه اما نمیخوام ب سمت مثبت ۱۸ برم حاضرم انگشتر ...

نمیدونم ملی از یه چیز مطمئن ام اونم اینه که هر مردی بابت کوچیک ترین لطف به یه زن منتظر همخوابی با زن بیچارستحالا خود دانی ولی اینم بگم جسم بهم گفت از همین حالا به باد رفتی و تا تهش میبرت

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
داداش میدونه متاهلم وهمسرم فعلا پیشم نیست بنظرت بهش پیام بدم چجوری خواهرانه کارشو جبران کنم والبته ک ...

چرا فکر می کنی واسه همه مردا مهمه که طرف متاهل نباشه شاید براش مهم نیست 

بعدم یجوری جبران کن من نمیدونم جریان تون چیه و از خودت دورش کن 

چرا فکر می کنی واسه همه مردا مهمه که طرف متاهل نباشه شاید براش مهم نیست بعدم یجوری جبران کن من نمیدو ...

فک کن داداش شما کلی زحمت کشیدی کارت لنگه  سازمانه ک بهت گیر میده همیشه ولی یکی کارتو داره راه میندازه ک بهش خیلی نیاز داری 

ولی نمیخوام فکرهای منفی درموردم داشته باشه 

بنظرت کارم ok شد چند وقت بعدش انگشتر  بگیر بدم بهش 

وازش  تشکر کنم  وبهش  داداش  بگم 

وبهش پیام ندم  بنظرت فکر منفی کنه 

فک کن داداش شما کلی زحمت کشیدی کارت لنگه سازمانه ک بهت گیر میده همیشه ولی یکی کارتو داره راه مینداز ...

اگه راهه دیگه ای نیست همین کارو بکن تمومش کن 

فقط بگم هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره 

خیلی مواظب باش خیلی 

اگه راهه دیگه ای نیست همین کارو بکن تمومش کن فقط بگم هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره خیلی مواظب ...

داداش چ کارکنم ک بدردم بخوره ولی فکرهای مثبت ۱۸ وفکر جاسوسی از سازمان رقیبش رو بهم نداشته باشه 

داداش چ کارکنم ک بدردم بخوره ولی فکرهای مثبت ۱۸ وفکر جاسوسی از سازمان رقیبش رو بهم نداشته باشه

بعید میدونم این فکرارو نداشته باشه 

هر جور جلو بری تو زنی اون مرد 

مگه اینکه همون جاسوسی اینا که اونم باز کاره خلافه

بعید میدونم این فکرارو نداشته باشه هر جور جلو بری تو زنی اون مرد مگه اینکه همون جاسوسی اینا که اونم ...

البته من تو اون سازمان ی دوستی دارم وازدهنم در رفت گفتم تو اون سازمان کارمیگنه فلانی گفت اطلاعاتشو بنویس منم دروع نوشتم ومضطرب بودم ک  ب ضررش تموم نشه 

بعد رفت ب مدیرش و همکارش گفت  واونا کارمو خوب راه انداختن و بهم‌گفت انگشتر زمرد برام‌بیار