2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ۱ دقیقه ۱۰ صفحه شد تاپیکت به پر بازدیدی سلام کن

من پیشنهاد عکس گذاشتن دادم ،پربازدیدی مال من بود تو مشتم بود😆😛😛😛

کاربری nrmم هستم...کاربریم معلق شده وگرنه کاربر جدید نیستم 😘خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم...حس هام درسته بیشتر مواقع ..خواستی کارت قهوه تک نیت انجام میدم...همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 🥰
نهههههه الکی میگی بابا

جدی میگم البته من الان خیلی انگار افتادم چون هم بچمو از دست دادم هم تازه شیمی درمانیم و مریضیم خداروشکر الحمدالله خوب شده وگرنه تا دوسال پیش میرفتم اداره ای جایی چون اندامم ریزه میزست میگفتن دبیرستانی هستی ولی خب الان خیلی افتادم صورتم لاغر شدن زیر چشمامم گود شده موهامو کلا یک دهنش مونده رو سرم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
چهرت خیلی جوون میزنه اصلا هم زشت نیست اعتماد ب نفس. داشته باش خوشگل خانم

قربون مهربونیون مرسی آنقدر بهم انرژی دادن من بخاطر شیمی درمانی و از دست دادن بچم اینجور زشت و بی اعتماد بنفس شدم واقعا هیچی اندازه مریضی سخت زیبایی و طراوت و از آدم نمیگیره

جدی میگم البته من الان خیلی انگار افتادم چون هم بچمو از دست دادم هم تازه شیمی درمانیم و مریضیم خدارو ...

بهت میخورد ۲۳ باشی امان از بچه منم بچمو از دست دادم واقعا خیلی سخته خدا بهت صبر بده

یه بارشو من دیدم دقیقا با همین متن والا قشنگی حتما باید لبات شتری باشه گونه هات کوهان‌دار باشه مژه ...

قربونت برم آنقدر خوش انرژی هستی فداتشم مهربونم من زیبایی برام مهم نیس سلامتی نهمتره زشتم باشم نمیخوام هیچوقت عمل کنم همین که سالم باشم از سرمم زیاده

2810