2777
2789
عنوان

ضخامت رحم

136 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ضخامت اندومترم ۱۶ هستش دکتر گفت باید کورتاژ تشخیصی انجام بدی من با یه دکتر دیگه صحبت کردم گفت فعلا با قرص دوفاستون شروع کن حدودا ۲۵ روزه خونریزی دارم بعد از مصرف قرصمم مجددا لخته های خیلی بزرگ دفع کردن و الان هنوز خونریزیه وحشتانکی دارم با اینکه قرص مفنامیک اسید ۵۰۰ و ترنسید۲۵۰ میخورم نمیدونم چرا قطع نمیشه کیا شرایط منو داشتن خیلی میترسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میگن خوب نیست کورتاژ تا جایی که امکان داره انجام ندید

نه عزیزم این چه حرفیه،

دکترت اگه خوب باشه هیچ ضرری نداره کورتاژ، من از چندین متخصص پرسیدم، کورتاژ فقط رحم رو پاکسازی میکنه،

تازه به من گفته ۳ ماه دیگه میتونی باردار بشی

نه عزیزم این چه حرفیه،دکترت اگه خوب باشه هیچ ضرری نداره کورتاژ، من از چندین متخصص پرسیدم، کورتاژ فقط ...

من با این قرص دوفاستون خیلی لخته دفع کردم و دکتر گفت همون ضخامتهاست که ریزش پیدا کرده فقط اینکه جرا خونریزیم ایتقدر زیاده منو نگران کرده

چند روز خونریزی داشتی؟

من بخاطر سقط وحشتناک خونریزی کردم، هموگلوبین شد ۹،

یه تکه از جفتم مونده بود، دکترم گفت سریعتر باید کورتاژ بشی تا بیشتر از این ضعیف نشی، بعد از کورتاژم ۴ روز اینا فقط لکه بینی داشتم