2777
2789

ما تو روز عقدمون نتونستیم حلقه بخریم نامزدمم دست هرکس حلقه میدید ناراحت میشد 😐دوماه پیش تو عروسی خواهرش کت و شلوار مشکی خرید الان میگه کت و شلوار من نوعههه تو خرید دامادی کت و شلوار من و بدیم خشک شویی شما ب جاش برای من حلقه بخرید ب همون مبلغ بنظرتون خوبه من برم ۷ تومن هزینه کت شلوار بدم ب حلقه اصلا حلقه مردونه این قیمت ( ساده ) می‌دونم پیدا کنم؟؟؟ 

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشند مایل بودید من در خدمتتون هستم

آدرس اینستاگرام

amirart1401@

استاد امیر قربعلی حتما اسمش رو بزنید تو گوگل کاراش رو ببینید حتی فیگور دلخواه خودتون رو میسازه حتی آموزشم میده

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم میگفت کت دارم کفش دارم ولی مامانم گوش نکرد خرید گفت فردا حرفی پشتش نباشه بگن ما لباس عروس خریدیم اونا نخریدن بعدم کت عروسی تنش دیدن فامیل همه اونایی که دعوت بودن عروسی شماهم دعوتن دیگه