2777
2789

سلام ، راستش من به خاطر اینکه در دوران پریودیم درد کمتری داشته باشم مدام عرق های گرم میخوردم و الان پوستم به صورت دور تا دور دونه و جوش زده اوایل فقط دونه بود و بعد جوش هم زد وسطش صافه صافه فقط دور تا دورش جوش و دونه زده من تو سن بلوغم و جوش برام طبیعیه اما هیوقت تا این حد نمیشد میشه لطفا راهنمایی کنید تا قبل از مدارس بتونم خوبش کنمم؟

ژل ضد جوش بائو آکوا بزن 

و از صابون ماهی استفاده کن 

و صبح ها از فوم شستشو درمالیفت استفاده کن 

اگر ردش مونده از پماد زینک اکساید استفاده کن

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صابون ماهی رو از کجا ها میتونم تهیه کنم؟

از ترب سفارش بده چون اینجا ها نداره 

حالا شاید عطاری ها هم داشت

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
چجوری میشه بیشتر بهم توضیح بدید ؟

هیچی فقط هر شب قبل از خواب یه تیکه یخ کوچولو میگیرم صورتمو باهاش ماساژ میدم بمدت دو الی سه دقیقه بعضی وقتا صبح هم اینکار رو تکرار میکنم خداروشکر الان بعد از یک ماه استفاده هیچ جوشی نمیزنه صورتم 

کاملا برطرف شدن

نخیتك یا علي و انتة یم ربك امیـر✨