2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

توی پول قسط خونه کمک میکنن هر چندماه ولی خوب خونه به اسم مادر شوهرمه چون سرکارشون میدادن باید به اسم کارمند میگرفتن ولی اگه چیزی بخرن پولشو میدیم یا مسافرت میریم اگه پول جا داده باشن ما پول غذا میدیم البته سال اول زندگی خیلی کمک کردن اجاره خونمون دادن مسافرت بردنمون پول هواپیما و هتل دادن واسه خونمون کادو اینا زیاد گرفتن اگه چیزی کم داشتیم 

از ما همیشه خدا توقع مالی داشتند و دارند ذره ای کمکمون نکردند ، همه پول و طلای کادوی عروسی ما را برداشتند خودمون داریم پس میدیم خدا از رو زمین برشون داره فقط که با دخالتاشون زندگی ما هم پاشوندند 

تو دوروبریای من هرکی دیدم کمک میکنه

ازبس پسرای لوس و وابسته ای بار میارن مجبورن تا آخر عمر ساپورتشون کنن 

متنفر از زندگی ک دستتو دراز کنی منتظر ک خونواده شوهر پول بدن خرید کنی اجاره خونه بدی نمدونم خوراکی بخرن برات بیارن 

من هیچوقت باهمچی مردی ازدواج نمیکردم 

مرد باید میتقل باشه روپای خودش واسته ک هیچکسم جرئت نکنه به زنو بچش تو بگه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

آره عروسی گرفتن کلی طلا خونه ماشین همه رو اول زندگی بهمون دادن کلی از زندگی لذت بدیم .بی همچیزا کوفتم ندادن که تو سرشون بخوره کلیم از شوهر ساده‌ام کندن باعث شدن کلی عقب بیفتیم تو زندگی 

نهههههه تازه خونه ای که پول خودمون ساختیم دادن برادرشوهربعدشم نبایدازکسی توقع داشت اگرم داشتین هرکسی ...

کمک دو طرفس 

من هربار میرم هونه بابام دست پر برمیگردم 

اما هروقت میرم خونه اونا دست خالی باید برگردم .. یک لقمه غذام‌ک میذارن حلوت با کلی منت و دعوا 

اه حالم ازشون بهم‌میخوره

نه

افرین

چون ما ۶ساله ازدواج کردیم

از اول دشمن من بودن 

ک چرا من عروسشون شدم

و شوهرم با دخترداییش ازدواج نکرده

غیر خونه خودشون دوتا خونه دیگ وسط شهر دارن

باغای روستا

چندتا مزرعه یکی تو اطراف شهر 

چن تاهم تو روستا

گفته بودن ب شوهرم اگ با دخترداییت ازدواج نکنی