2777
2789
عنوان

دومین تاپیک نصیحت به دانشجوی ترم اولی😍 همگی بیایین✔️

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 42 پست
ترم اول عاشق نشو. فکر نکن همهچون رل میزنن تو هم باید زودی رل بزنی عوض عروسی نرو دانشگاه.منظورم آرایش ...

ممنون میشم خوابگاه و هم اتاقی هم بگین من خیلییی ساده و رودروایسی هستم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دانشگاه هیچ فرقی بین معدل ۱۴ _۲۰ نیست 🫠 🫣

من با معدل ۱۳ شاغل شدم مرتبط با رشتم دوستم با معدل ۱۹ ور دست آرایشگاه شده، واقعا دنیای عجیبیه 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
تو فکر کن ترم اول رل میزنی ، بعد ترم دوم کات میکنی ، بعد این آدم رو باید ۴ سال تحمل کنی ، هی چشم تو ...

راس میگیا 

اگه کات نکردیم چی 🤣 وای خدا من تقلب میخوام قرار گذاشتم برم مخ یه زرنگ و بزنم کمک بده

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

حالا بد استادم بگی به گوشش نمی‌رسه بگو موردی نداره😅ولی اکیپ اینا نروهرروز یه تیپ متفاوت نزن آرایش غ ...

خوابگاه هم بگییید 😂😂😂 قشنگ دارم فولاد زره ای میرم دانشگاه

خودت رو درگیر حاشیه نکناصلا تحت تاثیر محیط و جو دانشگاه قرار نگیردیگران رو برای خودت الگو نکن که مثل ...

اهل سیاست نیستم اما نماز میخونم دعا زیاد میخونم 

برعکس حجاب ندارم

همون دوست جون جونی ممکنه سر یه مشکل کوچک بشه بدترین دشمنت پس تا جایی که میتونی زیاد راز هاتو فاش نکن

من غلط بکنم🧐🤐

اهل سیاست نیستم اما نماز میخونم دعا زیاد میخونم برعکس حجاب ندارم

منظورم از حاشیه اکیپ های مختلط و روابط باز چون تو دانشگاه آزاد این موارد زیاد هستن خودت درگیرشون نکن

چی بگم عزیزدلم بنظرم حیفه شما که اعتقاد قلبی داری حجاب نداشته باشی

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
منظورم از حاشیه اکیپ های مختلط و روابط باز چون تو دانشگاه آزاد این موارد زیاد هستن خودت درگیرشون نکن ...

اونجا سعی میکنم بی حجابی نکنم 

بقول شما حیفه

خوابگاه هم بگییید 😂😂😂 قشنگ دارم فولاد زره ای میرم دانشگاه

نرفتم عزیزم آخه خوابگاه دوست نداشتم 

ولی مثلا دوستام میگن نباید تافته جدا بافته باشیو باید سازگار باشی 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
اونجا سعی میکنم بی حجابی نکنم بقول شما حیفه

آره واقعا دخترایی مثل شما تو این جامعه فاسد خیلی حیفن

عزیزم شما مثل یه الماس گران بها و ارزشمندی خودت از نگاه های کثیف و هوس آلود حفظ کن✨️

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫